Help een gezin | Geld inzamelen
 
 

Help een gezin

Help ons gezin een gezonde toekomst in.

Help ons gezin een gezonde toekomst in. 

 

Geloofd u mij dat ik dit niet graag doe. Ben altijd zelfstandig door het leven gegaan en heb daarbij vaak, juist andere mensen geholpen. 

Nu ben ik op een punt waarop ik niet eens mijn eigen gezin op een fatsoenlijke manier kan helpen. Verschillende baantjes en valse beloftes hebben mij op een pad van slechte keuzes gebracht. Slechte keuzes niet in de zin van drank of drugsgebruik, maar slechte keuzes qua werkgevers en verdiensten. Vaak vielen deze verdiensten ineens een week of langer weg door oplichters welke mijn geld weigerde uit te betalen. Ik ben bijvoorbeeld werkzaam geweest voor een bouwbedrijf welke na twee weken failliet is gegaan en mij weigerde uit te betalen. Direct daarna (na een week zoeken) heb ik grondwerk aangenomen als glazenwasser en dat bleek na een week alleen maar zwart werk te zijn. De uitbetaling ging ook niet volgens afspraak (was te laag) en ook die situatie was onhoudbaar. Ondertussen lopen de kosten op en worden ondragelijk. Deze gang van zaken is nog beknopt maar de voorbeelden stapelen zich op.  

Mijn partner is afhankelijk van haar Wajong uitkering en heeft deze ook niet zonder reden. Deze uitkering is stopgezet op basis van het niet nakomen van één afspraak. (Er wordt gewerkt aan die situatie maar ondertussen lopen wederom de kosten op) Hierdoor lopen we nu een aanzienlijk stuk achter qua betalingen en wordt de toekomst van mijn gezin steeds onzekerder. 

 

Wij hebben geen familie of vrienden die in staat zijn ons te helpen. Daarom wil ik langs deze weg vragen om hulp. De achterstallige betalingen en de daarbij behorende verhogingen lopen enorm op en ik zie geen uitweg meer financieel gezien. 

Onze lieve mooie dochter is nu bijna drie jaar en nog kerngezond en zielsgelukkig! Ik zal alles doen in mijn macht om dat zo te houden. Zo heb ik momenteel twee baantjes maar ook die zijn niet genoeg om binnen afzienbare tijd uit de financiële problemen te komen. 

 

Alvast bedankt..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.