Help een gezin in nood

Help een gezin in nood | Geld inzamelen
 
 
Help een gezin in nood

Hai lieve mensen, 

Ik ben niet iemand van de hulpvraag maar ik zie echt geen andere uitweg. 

Het begon allemaal 1,5 jaar geleden toen mijn ex na een relatie van 17 jaar vertrok. Samen hebben we 2 kinderen gekregen nu inmiddels een dochter van 10 jaar en een zoontje van 5jaar.  Na veel proberen heb ik toch besloten de relatie te beëindigen met alle gevolgen van dien. 

Lange periode van stalking, bedreiging en financiële gevolgen. Nu wil ik jullie even mee nemen naar het laatste stukje. Het financiële plaatje regelde hij thuis en ik zorgde voor het huis en de kinderen. Sinds hij is vertrokken ben ik achter gebleven met onwijs hoge schulden. Waar ik natuurlijk allemaal betalingsregelingen voor heb getroffen. Maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Aangezien meneer alle rekeningen heeft gestorneerd bij de bank blijven de kosten oplopen. Advocaat en rechtzaak kosten komen daar ook bij kijken nu. 

Ik voel me onwijs moe van het elke dag strijden. Mijn kinderen elke dag te moeten uitleggen waarom ik niet meer kan kopen dan brood, kaas en siroop. Ik voel me verdrietig, boos en gekleineerd. Ik huil mezelf elke dag in slaap en bid voor betere tijden. Nu ramadan er weer aan komt en ik deze zonder familie moet door brengen wordt het nog zwaarder. 

Ik hoop uiteraard dat er iemand is die ons wilt en kan helpen. 

 

Xx van ons 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.