Help een gezin in nood ! | Geld inzamelen
 
 

Help een gezin in nood !

Kindness is a wonderfull way to let another soul know that there is love in this world.

Hi beste mensen,

 

Afgelopen vakantie was ik samen met mijn ouders op bezoek bij kenissen. Samen met hun dochter liep ik door hun wijk, omdat we wat lekkers wouden halen. Op de heen weg zag ik een heel oud (kapot) huis.   Ondertussen liep er uit de deur een heel vriendelijk mevrouw met een baby. Ik schrok er best van, want ik verwachten niet dat daar iemand in zou wonen... Later op de dag gingen wij uit eten. Plotseling kwamen er 2 jongentjes naar binnen met gescheurde (vieze) kleren. Zij vroegen aan een ober of ze misschien wat mochten eten, omdat zij erg hongerig waren. De ober gaf tot mijn schrik als antwoord; Ga weg! jullie jagen mijn gasten weg. Dit brak mijn hart in stukken... Op dat moment ben ik opgestaan en heb ik hun aan mijn tafel geroepen. Zij mochten kiezen wat ze maar wouden eten. Na afloop hebben wij hun wat ged gegeven en hebben ze ons met tranen in hun ogen staan bedanken. Wij vonden dat zo bijzonder! Twee dagen later waren wij weer op bezoek bij onze kenissen. Plotseling ging de bel. Mijn vriendin liep naar de deur toe en deed hem open. Die vriendelijke mevrouw van vorige keer stond voor de deur. Wij riepen haar naar binnen. Zij begon ons allemaal ineens te bedanken voor wat wij voor haar zoons hadden gedaan. Ik wist eerst niet dat het haar zoons waren! Wij hebben allemaal de gezellig een paar uurtjes zitten kletsen over alles en nog wat.

Zij hebben het heel erg krap. Geen geld voor genoeg voedsel, Kleding, Medicatie & het opknappen van hun huis... Wij vinden dat zij en niemand anders dit op de wereld verdiend, daarom willen wij hier wat aan veranderen!

 

Mijn vriendin en ik zijn deze doneer actie begonnen om zoveel mogelijk geld voor hun te verzamelen!

Heeft u misschien een paar eurotjes die u kan missen en graag wilt doneren, dan waarderen we het super erg! Met elke euro kunnen wij een verschil maken en het gezin gelukkig maken!

 

Dit is waar het gedoneerde geld naar toe gaat:

1. Voedsel

2. Medicatie

3. Kleding

4. Opknappen van het huis

5. Benodigde spullen

 

Als u vragen heeft kunt u ze altijd stellen door een reactie hieronder te plaatsen !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

11 donaties
€ 125,00
Doel: € 4.000,00
3%

Deze actie is gesloten.