Help een familie om toch bij elkaars te blijven.

Help een familie om toch bij elkaars te blijven. | Geld inzamelen
 
 

Beste Mensen,

Ik ben Marbella de beste vriendin van Milou . Hun waren leuke stel met hun kleine die tijd was 1.5 jaar.

Milou mijn vriendin is iemand ook al had ze zelf weinig ze probeert iedereen altijd te helpen familie, vrienden, buren en zelf onbekende die ze zelf niet kent. Zij is iemand die heel moeilijk nee kan zeggen.

En ook al help zij iedereen is ze iemand die vecht voor haar zelf en vraag ze geen hulp.

Vandaar kom ik vandaag met hun verhaal zonder dat zij het weet en ik wil als dankbaarheid van al haar hulp van altijd dit als verassing voor haar doen. Dus help mij dit als verassing te houden tot wanneer we met jullie steun hun kunnen helpen. 

Pech verhaal van hun:

Hun allebei werkten bij een vliegtuigbouwer  bedrijf en met Corona zijn ze hun baan kwijt. Daarna moesten hun appartement uit waar ze waren zonder onderdak en in een moeilijke situatie en raakten hun meisje ook van 1,5 jaar ook kwijt. Zij was uithuis geplaatst in pleeggezin.

Met hard werken en pijn en moeite is hun meisje na 10 maanden terug.

In die 10 maanden hadden hun hard gewerkt via uitzendbureau om weer aan een onderdak  te komen voor hun dochter en het is hun gelukt. Alleen in de laatste maanden dat kind moest naar huis komen , rechtbank heeft gevraagd 3 maanden  wenings proces omdat de kind is klein en is al gewend in de andere gezin. Daarom mama en papa moest elke week vrij vragen bij de werk om met de laatste afspraken na te komen  voor hun kind thuis te kunnen  krijgen.  Maar ook al wist de werkgevers hun situatie hebben ze mama eerst ontslagen en papa in de laatste week. Voor hun is dit weer een harde tegenslag omdat nu dat de kind thuis is zijn ze baan weer kwijt en hun auto  die was al bijna in elkaar maar die had hun 10 maanden wel elke week lange afstand meegegolpen dat hun konden hun kind bezoeken is ook kapot en ze hebben weer huurachterstand met kans om weer dat hun kind nu vergoed uit huis wordt geplaatst. 

Daarom kom ik hier voor deze gezin op omdat zij heeft een hart van goud voor mensen en ik weet dat God zal hun ook kunnen helpen dat ook andere mensen met hart van goud hun ook te hulp komen.

Maak niet uit met hoeveel je kan alle kleine beetjes helpen. 

Wat ik graag wil een goede bedrag verzamelen dat ik kan aan deze gezin geven voor hun huurachterstand en een nieuwe auto kan halen dat vader naar de werk kan. En dat deze komende weken dat mama te eten kan ook hebben voor ze prinsesje thuis.

Beste Mensen help deze leuke gezin toch mogelijk om bij elkaar te blijven.

Alvast hartelijk Bedankt voor jullie  hulp .

En God zegen jullie en gezin voor de hulp.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.