Help een Dwarsleasi | Geld inzamelen
 
 

Help een Dwarsleasi

Dwarsleasi

Vallen en niet meer opstaan.

 

Heel soms denkt ze er nog aan terug. Aan die vrijdag voor het ongeluk toen ze energiek en uitgelaten met vriendinnen door de gangen van scholengemeenschap Sevenwolden aan de Buitenbaan in Heerenveen spurtte. Heen en weer. Voor de lol, om de tijd te doden. Onbezorgd, fit en levendig. ,,Zo ren je door de school, zo kun je helemaal niks meer’’,

 

Een dwarslaesie is een zeer ernstig letsel dat over het algemeen niet meer kan genezen. De gevolgen van de dwarslaesie worden bepaald door de hoogte of uitgebreidheid van het letsel. Hoe hoger in het ruggenmerg en hoe uitgebreider het letsel is, hoe ernstiger de gevolgen zijn.

Velen leven nog alleen als een kamerplant, wij willen ze graag steunen. Door u bijdragen kunnen we ervoor zorgen dat ze weer hoop krijgen in het voort leven met deze ziekte. 

We organiseren activiteiten, brengen ze een onvergetelijke vakantie dat hen weer laat zien dat ze iets meer kunnen dan alleen een kamerplant te zijn. 

Help en Steun deze vaders, moeders, kinderen met deze onvergetelijke ziekte. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00