Help een chauffeur aan werk | Geld inzamelen
 
 

Help een chauffeur aan werk

Dringend hulp gezocht om een leven weer op de rit te krijgen!

Hallo, mijn naam is Rick, en met toch enig gevoel van schaamte vraag ik om een beetje hulp.


In 2009 ben ik mijn vriendin en haar dochtertje kwijt geraakt, en daarna behoorlijk depressief geworden. Het kostte me mijn werk als chauffeur. Niet omdat ik het werk niet meer kon doen, maar omdat ik met de medicatie die ik toen had (citalopram & ziprexa) niet meer mocht rijden. Iets wat me nog depressiever maakte.


Na een aantal jaren als een zombie rondgelopen te hebben, heb ben ik resoluut gekapt met die medicatie. Wat me een uitbrander van de huisarts opleverde omdat zoiets ook psychoses kan veroorzaken. Dat is gelukkig niet gebeurd. 


Het gevolg van alles was wel dat ik nu uiteindelijk van een minimale uitkering leef. Erger is dat mijn chauffeursdiploma, chauffeurspas en paspoort zijn verlopen. Na zelfs te zijn afgewezen als patatbakker, is het dan maar tijd te proberen mijn papieren weer op orde te krijgen. Ik ben nog veel te jong om dag na dag thuis te zitten. Ik kan en wil weer aan het werk!


Mijn doel is mijn certificaten te vernieuwen en de benodigde bijscholing die sinds kort voor chauffeurs verplicht is (Code 95) te volgen, zodat ik binnenkort eindelijk weer aan het werk kan met iets waar ik wel goed in ben en eindelijk ook weer genoeg werk voor is. Als chauffeur dus. 


Na van alles geprobeerd te hebben het benodigde geld bij elkaar te krijgen, is dit mijn laatste strohalm. Iedere hulp is zeer welkom. Ik wil en moet weer aan het werk en uit die armzalige uitkering. 


Met iedere bijdrage ben ik al een beetje geholpen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.