help een 14 jarige aan een autisme ptss hulphond

help een 14 jarige aan een autisme ptss hulphond | Geld inzamelen
 
 
help mijn dochter een hulp hond te krijgen!

Mijn dochter Willow heeft autisme stoornis pddnos en andere psychische en psychosociale aandoeningen zoals onder anderen Ptss (posttraumatische stresstoornis). Een hulphond zou hier ontzettend goed bij kunnen helpen. Wat de hond onderanderen voor haar kan betekenen: paniekaanvallen onder controlen te houden door haar gaan te geven dat ze gestresd is, mensen uit haar buurt te laten en ze de hond kan aaien om rustig te worden.

Aangaan van socialecontacten door dat ze meer naar buiten moet en ook veilig met de hond daar grenzen kan verruimen.

De hond kan helpen niet te peikeren en weg te zakken in pieker gedrag (wat weer stress geeft)

Een hulp hond kan haar wakker maken van nachtmerries die ze van therapie kan krijgen.

En natuurlijk het belangrijkste de hond kan een maatje voor haar zijn.. Ze durft veel meer met een beetje hulp aan haar zijde.

Willow werd/word veel gepest en heeft veel depressie perioden meegemaakt. Om veel trauma te verwerken krijgt ze nu therapie Emdr wat gelukkig goed werkt. Ze heeft nu alleen wel meer moeite met mensen om zich heen en vrienden maken. Ze gaat deze Zomervakantie (weer) van school veranderen naar een specialer onderwijs waar ze op haar eigen niveau kan werken (en onder overleg hulphonden toegestaan zijn en ze een urr naar toe moet rijzen wat met een hond veel veiliger zou voelen). Daarom moet ze ook snel een hond voor het volgende school jaar.

Na bijna haar hele leven gepest te worden, burn outs te hebben en tegengewerkt te worden door scholen gaat ze misschien nu eindelijk rustig haar leven kunnen leiden zoals een kind dat zou moeten..

Een hulphond zou daar ontzettend mee helpen, Dus alsjeblieft geef wat je kan.. we hebben het echt nodig.

<3Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.