Help Dylan én het Prinses Máxima centrum! | Geld inzamelen
 
 

Help Dylan én het Prinses Máxima centrum!

Help de droom van Dylan te realiseren!

Help Dylan én het Prinses Máxima Centrum!

Help de droom van Dylan te realiseren!

 


Dylan is een enthousiaste leerling die op het Maris Kijkduin in Den Haag zit, de school waar mijn moeder werkt. Dylan is helaas ernstig ziek, Hij heeft kanker met uitzaaiingen in het hersenvocht en ruggenmerg en wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. In het Prinses Máxima Centrum krijgt hij zijn behandelingen en moet daar vaak weken blijven. Hij krijgt daar les, voor zover dat mogelijk is, en is erg blij met hoe fijn hij hier door iedereen wordt geholpen. Daarom heeft Dylan een droom. Hij wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Prinses Máxima Centrum.

Hij heeft zelf al het één en ander gedaan op schoolom geld in te zamelen. Er staat bijvoorbeeld een spaarpot op school waar iedereen een donatie kan doen. Uiteraard helpen alle kleine beetjes en daar is Dylan dankbaar voor. Maar wat zou het leuk zijn als deze super positieve jongen een heel mooi en omvangrijk bedrag kan overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum! 

Op school worden veel activiteiten georganiseerd zoals een sponsorloop op 7 oktober, de Steegers-markt op 14 oktober en een loterij op 15 oktober. Voor de loterij hebben we al veel mooie cadeaus gesponsord gekregen om te verloten.  

Na de loterij welke in de avond plaatsvindt, wordt op een ludieke wijze het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Uiteraard wordt het bedrag van deze doneeractie hierbij opgeteld. 

Alle beetjes helpen, help jij mee? 

Namens Team Dylan Challenge, 

Bij voorbaat dank voor uw donatie!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

191 donaties
€ 3.610,00

Deze actie is gesloten.