Help Dreams Become Adventures

Help Dreams Become Adventures | Geld inzamelen
 
 
Het is mijn grootste droom meedoen met het EF Exchange Year programma, Lees snel meer!

Hallo!

Heeft u er ooit van gedroomd? Een verre reis maken, een nieuwe cultuur ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten? Ik kan deze droom waarmaken door mee te doen aan het EF Exchange Year programma, maar hier heb ik uw hulp bij nodig. U kunt mij helpen door te doneren. Ook kunt u mij helpen door deze campagne te promoten door deze te delen via Facebook of een ander platform.

Ik ben Marije Posthuma, ik ben 16 jaar oud, ik kom uit Nederland en ik ga volgend jaar naar 5 vwo. Het is al heel lang mijn droom om nadat ik mijn vwo diploma heb gehaald tijdens een tussenjaar mee te doen aan het Exchange Year programma in 2020-2021, georganiseerd door de organisatie Education First. Dit houdt in dat ik 10 maanden naar Amerika ga om daar te wonen in een gastgezin en om naar een lokale high school te gaan om het Amerikaanse dagelijks leven te ervaren. Dit kost alleen veel geld, daarom ben ik een crowdfunding campagne begonnen om deze droom waar te maken.

Uw steun kan ervoor zorgen dat ik naar Amerika kan, waar ik hoop zelfstandiger te worden, mezelf te vinden en ik wil graag leren hoe de Amerikanen leven en naar school gaan. Het geld dat ik ophaal met deze campagne zal volledig besteed worden aan de programmakosten voor het EF Exchange Year.

Om u op de hoogte te houden van mijin avonturen tijdens dit studiejaar zal ik een blog bijhouden, ik heb hier een aparte website voor gebouwd waar u ook meer informatie kan vinden over mijn campagne. De link is https://posthumamarije.wixsite.com/marijeposthuma

Wilt u weten hoeveel ik al heb opgehaald? U kunt gerust een kijkje nemen op mijn GoFundMe pagina, door te klikken op de volgende link: https://www.gofundme.com/help-dreams-become-adventures. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft kunt u mij bereiken op de onderstaande gegevens. 

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Marije Posthuma

T: (+31) 6 10440619

E: marijeintheusa@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 160,00

Deze actie is gesloten.