Help Dominica nu!!!!! | Geld inzamelen
 
 

Help Dominica nu!!!!!

Het eiland Dominica is meedogenloos hard getroffen door orkaan Maria. Help de inwoners nu!

Help Dominica Nu!!!

In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 sept is het eiland Dominica meedogenloos hard getroffen door orkaan Maria. Naast vele gewonden zijn er meerdere doden en gevreesd word dat dit nog zal oplopen. Meer dan 90% van de huizen zijn beschadigd of verwoest. Zie ook dit filmpje gemaakt door de overheid: http://m.standaard.be/cnt/dmf20170926_03096313 Er is dringend hulp nodig om iedereen zo snel mogelijk te helpen maar dit is bijzonder moeilijk vanwege de grote verwoestingen en het ruige landschap van het eiland.

Gelukkig is de eerste hulp onderweg maar de komende maanden en jaren zal Dominica hard moeten werken om zich weer enigszins te herstellen.

Helpt u mee om de inwoners van Dominica te steunen in deze moeilijke tijd?

Doneer dan nu via de link!!

Ik ben deze actie gestart omdat op dit moment een bevriende Nederlander die normaal gesproken in/bij Roseau werkt en woont de orkaan heeft meegemaakt. Hij is gelukkig okay en is druk bezig zoveel mogelijk mensen te helpen. Samen met hem zullen we ervoor zorgen dat uw geld op de juiste plek terecht komt. Er zullen een aantal belangrijke instellingen worden gekozen die zoveel mogelijk mensen kunnen helpen zodat ze weer een beetje hoop hebben op een goede toekomst.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

14 donaties
€ 605,00
Doel: € 5.000,00
12%

Deze actie is gesloten.