Geld inzamelen | Help dit gezin
 

Help dit gezin

Help dit gezin het hoofd boven water te houden

Hallo allemaal,

Mijn naam is Christiaan, ik ben een jonge man van net 28 jaar. Met mijn vrouw en dochtertje van 2 jaar, dachten wij, als jong gezin, nog een hele toekomst voor de boeg te hebben. Mijn vrouw heeft een chronische darm aandoening en de artsen weten zich er verder geen raad mee. Diverse soorten ziektes zijn al uitgesloten, maar wat het wel is kunnen ze ons helaas niet vertellen. Na meerdere malen, door verschillende artsen niet verder geholpen te worden. Zijn wij verder gegaan met onze manier van het dagelijks leven. Dit ging allemaal vrij goed, we dachten op deze manier onze weg te hebben gevonden en een toekomst op te kunnen bouwen. Helaas mocht dat niet zo zijn. 

Door een werkongeval ben ik gewond geraakt aan mijn knie en ben ik niet meer in staat om mijn beroep in de toekomst verder uit te kunnen oefenen. Nu zijn wij al een aantal weken verder en hebben de artsen nog geen diagnose kunnen stellen. Ik wordt verplicht om voor een langere tijd mijn knie volledig te ontzien. Het is voor nu dus de vraag wanneer er enige vorm van vooruitgang zal zijn.

Er gaat een periode in, waarin ik niet meer voldoende kan voorzien voor mijn gezin. Vandaar mijn vraag om hulp. Deze misser zorgt dat wij financieel failliet zullen gaan als er niet snel actie wordt ondernomen. De normale kosten zoals onder andere de huur en elektra zijn moeilijk bij elkaar te sprokkelen zonder dat de gevolgen merkbaar zijn op andere gebieden. Rekeningen zullen zich gaan opstapelen en het tekort zorgt er ook voor dat wij straks niet meer kunnen eten. Als er niet snel iets gedaan wordt dan zullen wij als gezin failiet gaan en komen wij op straat te staan.

Elke donatie is welkom en zal ons helpen het hoofd boven water te houden. Ik dank jullie voor al jullie steun in deze moeilijke tijd.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.