Help dit gezin de winter door

Help dit gezin de winter door | Geld inzamelen
 
 

Een gezin in de schuldsanering die er bijna vanaf was. Door de huidige stijging van energiekosten en andere prijsstijgingen dreigt dit allemaal met 2-4 jaar verlengd te worden. Ik wil dit gezin financieel helpen om voorgoed uit de schuldsanering te komen om een zo normaal mogelijk leven te hebben. 

Een aantal jaren terug is dit gezin in een grote financiële drama terecht gekomen doordat de werkgever van de vader destijds de salarissen maar niet (op tijd) uit wilde betalen. Zo zijn zij in de schuldsanering terecht gekomen. Dit zou eigenlijk eind december 2022 afgerond moeten zijn. Echter is door de huidige energieprijzen hun "uitgaven" vergroot en lijkt het erop dat er nog 2-4 jaar schuldsanering bovenop komt. Ik heb persoonlijk contact met hun bewindvoerder en de kortste weg om dit hoofdstuk volledig af te sluiten is dat zij het openstaande bedrag in één keer aflossen. De gaskraan bij hun thuis is al volledig dicht gedraaid om zo de kosten te drukken. 

Dan krijgt dit gezin wat bestaat uit papa, mama en 2 jongens van 14 en 20 jaar een normale leven en kunnen zij over hun eigen geld beschikken. 

 

Alle kleine beetjes helpen!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.