Help dit gezin ️

Help dit gezin ️ | Geld inzamelen
 
 

Mijn lieve ouders en zus hebben sinds Zondag nacht een vrouw uit Oekraine met haar kinderen opgevangen uit Kiev. Na een vluchttocht van bijna 2 weken. Ze is alleenstaand, met een dochter van 9 jaar en een zoon van 1,5. Ze is aangekomen met 3 tasjes, alles wat hierin zat was voor de kinderen. Voor haarzelf helemaal niks. Nog geen onderbroek. Alles achtergelaten. Gelukkig hebben veel mensen spullen gedoneerd en hebben ze nu alle basisbehoeften qua verzorging, kleding en ondergoed.

Na omstandigheden gaat het best goed. Uiteraard is er een groot trauma.

ze zullen de komende maanden bij mijn ouders blijven, mijn moeder zet zich volledig in met de gemeente om de dochter van 9 een plekje ergens op school te geven, en ze te helpen met een toekomst opbouwen. Ze de eerste stappen te helpen zetten naar heling en trauma verwerking. En ze te helpen hun toekomst op te bouwen.

Ik start deze donatie om een mooi bedrag op te halen voor een goede start voor moeder en kinderen. Het zou mooi zijn om ze dit te kunnen geven zodat ze hun nieuwe toekomst kunnen opbouwen. Terug wil ze namelijk nooit meer. Het groeit mijn ouders natuurlijk ook niet op de rug. Al hebben ze en onwijs groot hart om mensen uit oorlog op te vangen.

Wie helpt mij mee om ze wat te ondersteunen voor de toekomst? Het hoeft niet veel te zijn, het komt vanuit het hart en dat is mooi. Ik draag er zorg voor dat het geld goed bij haar terecht komt.

Hieronder de link naar de fb pagina die is opgestart nav het opvangen van het gezin bij mijn zus en ouders, het word nu groots opgepakt, maar deze doneer actie is alleen bedoeld voor het gezin bij mijn ouders en zus.

https://www.facebook.com/groups/543264583677442/?ref=share

Heb een aantal foto's extra geupload van de moeder met dochter die gedoneerde spullen uitpakken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.