Help dieren die leven op de straat in Peru

Help dieren die leven op de straat in Peru | Geld inzamelen
 
 

Help dieren die leven op de straat in Peru

In Peru jammer genoeg leven heel veel honden en katten op de straat, blootgesteld aan veel slechte situaties,  Ze hebben geen eten of een plaats om te slapen, veel van deze dieren zijn niet gesteriliseerd en dit is een groot probleem. Er bestaan een paar organisaties die dieren op de straat willen helpen met eten en een plaats om te slapen, maar helaas is er te weinig geld om deze dieren te blijven helpen. Daarom is mijn doel om deze organisaties te helpen door voedsel te doneren, Ook wil ik de dieren die op de staat leven helpen door ze te voeden en door de gewonde dieren naar een dierenarts te brengen zodat ook zij een gezond leven kunnen hebben.

Er zijn heel veel dieren die lijden, dieren moeten niet lijden en alle hulp die ik kan krijgen wil ik wijden aan het helpen van deze dieren zodat deze ook een goed leven kunnen leiden. Alle beetjes helpen.

 

In Peru, sadly there are a lot of cats and dogs in the street, exposed to many bad situations, they don’t
Have food or a place where they can sleep, also most of them are not sterilised and that’s a huge problem. 
There are some organisations that want to help animals on the street so they have food and a place to sleep, but
Some can’t help more animals because there is just not enough money, so my purpose with this is with the help from all of you,
I want to help those little refugees of dogs and cats by donating food. Also I want to feed the cats and dogs in the street and to send the wounded ones to the veterinarian to help them be healthy.

There are a lot of animals on the street suffering, animals should not suffer and every help I can get I will dedicate on helping the animals so they to can have a good life. Every penny helps.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.