Help deze vrouw met kinderen. | Geld inzamelen
 
 

Help deze vrouw met kinderen.

Moeder met drie kinderen komt anders op straat terecht.

Vrouw met 3 kinderen komt op straat terecht.
Een vriendin van ons heeft een man dat vreemdgaat en waarschijnlijk ook buiten haar weten om samenwoont met een andere vrouw. Hierdoor is hij nauwelijks thuis en heeft hij zijn gezin verwaarloosd. Niet alleen door te doen wat hij doet, maar ook door de rekeningen niet meer te betalen, terwijl zijn vrouw wegens haar handicap (zit in een rolstoel) niet kan werken en dus volledig afhankelijk is van haar man.

Deze vrouw heeft verder geen familie of goede contacten op ons na. Dus hebben we uit eigen zak en in onze eigen vriendenkring gevraagd voor hulp, maar dat is niet genoeg!

De deurwaarder dreigt de inboedel te verkopen en de inwoners uit huis te zetten indien er niet 7500 euro cash wordt overhandigd aan de deurwaarder.

Ze is ten einde raad en is hierdoor nog zieker geworden. Haar jonge kinderen (van 9, 7 en 4) lijden hier ook onder.

Als iemand haar het geld zou kunnen lenen heeft ze beloofd om het tot aan de centen terug te betalen. Wij hebben haar dus grote bedragen geleend (waarvan een gedeelte als gift); in totaal 2500 euro. Ze komt nu dus 5000 tekort.

Wat als jij 5 euro kunt missen en iemand anders hiermee geholpen kan worden?

Maak aub over wat je kwijt kan. Maakt echt niet uit hoeveel. En laten we er voor elkaar zijn en elkaar helpen! Nu heeft zij het nodig, en wie weet ooit weer iemand anders. Het mooiste is als we elkaar kunnen helpen.

We kunnen met z'n alleen iets groots voorkomen en iets groots betekenen.

AUB laten we haar helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.