Help deze papa | Geld inzamelen
 
 

Help deze papa

Help deze lieve papa

wij een clubje van vrouwen willen graag een vader helpen met een opstapje,

deze gelukkig vader kreeg plots verschrikkelijk nieuws te horen.
zijn vriendin de moeder van zijn kinderen was ziek de vrouw waar hij zoveel van hield ze bleek een tumor te hebben, een flinke periode van onzekerheid, vechten en verdriet volgde.

Ze heeft het helaas niet gered, ze overleed op 40 jarige leeftijd en ze liet haar man achter en 2 kinderen een dochter van 12 en een zoontje van nog geen jaar.

Stel je eens voor je man blijft achter met een baby? en een dochter vol in de pubertijd. het is een zware strijd!.

Hij werd zelf ook ziek behalve het psychische gedeelte werkte ook zijn lichaam niet meer mee, ze waren ook (nog niet) getrouwd omdat wie verwacht dit nou??.

gelukkig heeft hij hulp van lieve mensen om hem heen maar zijn hart is en blijft gebroken en hij is op.

Het ergste van alles is nog wel dat hij in hetzelfde huis woont waar zijn vp vrouw in is overleden, elke dag kijkend naar de bank waar ze op zaten het bed waar ze op lagen.
Je kan je alleen maar indenken in wat voor een emotie en wereld deze man zit.


We zouden met zijn allen graag willen regelen dat hij een andere woning kan huren, alleen naast de zorg voor zijn kinderen de huur van zijn huidige woning en de gemaakte kosten door het overlijden is er geen ruimte om te verhuizen, laat staan om anderen spullen aan te schaffen.

En toch is dit nodig om de kwaliteit van leven voor hem te behouden het is elke dag een strijd wakker te worden in dit huis.

Vandaar dat we de stap genomen hebben om zijn persoonlijke verhaal te delen en hulp te vragen, dit is namelijk hard nodig!.


We hopen dat iedereen net als wij meeleven met deze vader en willen helpen om hem een nieuw rustpuntje te geven samen met zijn kinderen, en met zijn drieën kunnen werken aan een nieuwe toekomst zonder oud zeer. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

7 donaties
€ 55,00
Doel: € 2.200,00
2%