Help deze kids met gezond eten zelf verbouwen ! | Geld inzamelen
 
 

Help deze kids met gezond eten zelf verbouwen !

Schooltuintjes voor deze kinderen en hun familie op een school in Gambia

Het project is met deze kinderen schooltuinjes te starten waardoor zij en hun familie verse producten kunnen gaan verbouwen en eten. Wij willen grond huren (looptijd 5 jaar) bij de school, water drainage aanleggen en materialen kopen. Budget € 3.000. Zelf gaan we op eigen kosten op 10 februari weer naar Gambia om onze lopende projecten te controleren en hopelijk dit nieuwe project te kunnen starten. Welke lieve mensen krijgen ook een goed gevoel om kinderen op deze school een beter (gezonder) bestaan te geven? Doet u hieraan mee met een donatie?  

De Stichting De Wereld voor Kinderen (voorzitster Nienke Bodrij 25 jaar) houdt zich vooral bezig met het welzijn van kinderen in derdewereldlanden omdat er nog steeds veel onrecht is tussen onze basisbehoefte in Westerse landen en Afrika.

Wij zijn nu actief in Gambia (West- Afrika). De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten succesvol afgerond (zie website www.dewereldvoorkinderen.nl). Zo hebben wij op de Bundung Lower Basic School een school met 2500 kinderen een computerlokaal gerealiseerd met 15 computers en krijgen deze kinderen nu dagelijks computerles en presentaties via een beamer. Voor ons normaal maar voor deze kinderen uitzonderlijk. Zo ook op een andere school de St. Victorious nursery School zijn het dak en vloeren gerepareerd, een watertab gerealiseerd waarmee de kinderen nu schoondrinkwater drinken, dagelijks hun handen kunnen wassen en tanden kunnen poetsen en de Wc’s schoon worden gehouden. Hygiëne staat voorop. Ook is er elektriciteit aangelegd waardoor ook deze kinderen computerles krijgen.

 De andere twee foto's is van een zeer geslaagd ander project van ons.

Wil je meer informatie bel: 06-47764771 06-24253737 na 17:00 uur.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.