Help Deze Gezin | Geld inzamelen
 
 

Help Deze Gezin

help deze Gezin.

Lieve Mensen & Donateurs

Mijn Naam is Saartje , zelf moeder van twee Jonge Kindjes. Een jonge en een meisje.

Onlangs heb ik een heel lief Nederlands gezin ontmoet .en na een paar keer afgesproken te hebben en gebabbeld werden zij al gauw nieuwe vrienden. Na enige tijd begon ik me wel af te vragen waarom mevrouw der dochtertje niet veel zij en vaak maar rare geluidjes maakte. Ik bedoel ons dochtertjes waren immers van de zelfde leeftijd. Met veel moeite heb ik toch maar eens mijn moed bij elkaar geraapt om het toch maar eens te durven vragen aan mevrouw wat er nou precies dus aan de hand was met haar dochtertje.

Mevrouw Begon mij te vertellen en ze zij : Haha... Weetje je bent al de zoveelste die het vraagt en het geeft echt niet hoor. ik snap echt wel dat wat je allemaal ziet je, je wel gaat afvragen wat er met mij kindje aan de hand is. 

Nou mijn mond viel open toen mevrouw mij alles vertelde, het is niet duidelijk waar hun dochtertje aan lijd. als artsen denken dat ze het eindelijk weten. blijkt het dan toch weer niet het gene te zijn wat ze dachten. de sympthomen die ze heeft kloppen dan weer niet. hun dokters kosten lopen hoog op en mevrouw kan nauwelijks de zorgverzekering nog bij houden. niet altijd wordt alles vergoed en om er tog achter te komen wat hun kindje heeft zullen ze verdere onderzoeken moeten doen.

ook kan ze niet veilig spelen omdat zij snel omvalt of ineens kan vallen. Dit hadt wel te maken met een evenwichts stoornis en een rit aan lange rare woorden maar dat verklaarde nog lang niet de andere sympthomen die dit jonge meisje toont. ik vroeg aan mevrouw , en hoe nu verder ? 

Ik ben zelf moeder van twee kinderen en ik heb nog nooit maar dan ook nog nooit een moeder mij zo hopeloos zien aan kijken en dat ze het gewoon echt niet meer weet. toen was ik vast beraden dat ik dit gezin wilde helpen. zelf zegt ze moedeloos dat als god het zo bepaald heeft dat het dan maar zo moet zijn. ik accepteert mevrouw der woorden maar ik kan het niet over mijn hart krijgen om het toch niet geprobeerd te hebben om dit gezin te helpen. om in iedergeval donateurs te willen vragen om hun dochtertje van twee een veilige speel slaapkamer te kunnen geven met een zachte vloer. zodat als zij valt, zij haar zelf in iedergeval niet kan verwonden. en als klap op de vuurpijl mevrouw kunnen steunen in een bedrag voor de dokters kosten en dat haar dochtertje verder onderzocht kan worden.

 

Ik heb zelf kinderen dus ik doe hier aan mee ! Help je mij mee ? bedankt dat u in iedergeval mijn berichtje wilde lezen. en ik ben er trots op dat ik het in iedergeval ga proberen om deze gezin een hart onder het riem te steken. Graag sta ik voor anderen klaar en ooit op een dag als je het zelf nodig heb , hoop ik dat er ook een engel op deze wereld rond zal lopenen en het zelfde voor jou zou doen. 

 Groetjes saartjeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.