HELP deze fotograaf weer fotograferen | Geld inzamelen
 
 

HELP deze fotograaf weer fotograferen

Herstart fotografie na inbraak

 

36e jarige ondernemende fotograaf raakt na inbraak al zijn apparatuur kwijt


Lieve mensen,

Begin van het jaar 2017 is er ingebroken in huis. Mijn buurman heeft ze op heterdaad betrapt toen hij buiten stonden om de fiets in de schuur te zetten , waarna hij ze zsg  vlucht. Ons hele flatje is aan gort geslagen, de daders hebben met veel plezier met onze meubels lopen gooien. Jammer genoeg hebben ze het daar niet bij gelaten, maar hebben ze alle kamers systematisch overhoop gehaald en meegenomen wat enige handelswaarde had. Mijn laptop, camera’s, lenzen, statieven en al het andere kleine dure spullen zijn weg.
Zoals velen om mij heen wel weten heb ik heel hard gespaart en veel geïnvesteerd om mijn fotografie te kunnen starten en ondernemend het leven door te gaan. Mijn werk, maar ook privé is plotsklaps weg. Om de draad weer op te pakken heb ik minimaal 5000,- euro nodig. (aanschaf laptop en nieuwe apparatuur ) Daarnaast had ik voor zo’n 3000,- euro (een statief, camera) in bruikleen en dat is dus ook weg en deze persoon was niet verzekerd. Natuurlijk wil ik dat ook terugbetalen. Dit zijn grote bedragen voor zo’n kleintje als ik en om alles weer te kunnen opzetten en terug te betalen heb ik een startkapitaal nodig die ik of geen ouders die het op kunnen brengen. Daarom vraag ik jullie financiële steun, iets wat ik normaliter nooit zou doen en wat tegen al mijn principes ingaat. Ik verwacht niet dat ik het bedrag helemaal vanuit sponsoring bij elkaar kan krijgen, maar het is een begin.

Wat ik graag terug wil doen aan jullie 
Alle giften, groot en klein zijn welkom. En daar doe ik graag iets voor terug! Behalve eeuwige dankbaarheid spreken we met elkaar af wat ik in de toekomst voor je kan betekenen. Dit kan varieren van een fotoshoot, foto of video of iets anders waar ik mee zou kunnen helpen.

Groetjes van een tijdelijk wanhopige en machteloze fotograaf , die niet bij de pakken neer gaat zitten, maar gewoon weer keihard aan de bak gaat om de boel op orde te krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.