Help Denise om Skiathos zwerfkatten te helpen | Geld inzamelen
 
 

Help Denise om Skiathos zwerfkatten te helpen

Een doneeractie voor katten in Skiathos waar ik vrijwilligerswerk ga doen.

Begin juli 2019 reis ik alleen naar Skiathos. Ik sluit twee weken aan als vrijwilliger bij de organisatie skiathos cat welfare association. Ik ga elke dag zwerfkatten helpen, verzorgen en redden uit vreselijke situaties.

 
Waarom ga ik dit doen?                                         Ik ging altijd op vakantie naar Griekenland met mijn ouders. Al vanaf mijn 6de gaf ik al m'n zakcentjes uit aan kattenvoer. Mijn drang om dit te doen is altijd heel groot geweest. Inmiddels ben ik 21 jaar en is dat nooit veranderd. Tijdens de vakantie neem ik elke dag zo’n 10 keer een sprint naar de supermarkt om kattenvoer te halen.

Afgelopen zomer heb ik een nestje van 5 zieke kittens gevonden in Samos. Deze waren erg verzwakt. Moeder kat was ook aanwezig maar was elke dag aan het bedelen om eten bij restaurantjes  omdat ze zoveel honger had... En anders haar kittens niet kon verzorgen. Hierdoor ging zij bij haar kittens weg en moest ze een drukke weg oversteken. ik kon het niet laten om elke ochtend middag en avond voor ze te zorgen, ik gaf ze eten. Maar ook waren de oogjes erg ontstoken van de kittens, als daar niks aan gedaan werd konden ze blind worden.. Ik verzorgde dus ook hun oogjes elke ochtend en avond met oogdruppels en kamile thee. Helaas moest ik ook weer naar huis.... Gelukkig heb ik na heel wat moeite een liefdevol iemand gevonden die voor de kittens en moeder wilde zorgen. Dat gaat momenteel goed.  Maar helaas loopt het voor al die andere duizenden katten niet zo af.........

Besef dat katten in Griekenland het echt heel zwaar hebben. Kittens overleven het vaak niet. De volwassen katten worden vaak niet ouder dan 1 of 2 jaar. Vele van hun hebben dan ook hulp nodig. Duizende katten zwerven in Griekenland wanhopig naar eten. Uitgehongerd ..... Vele kittens zijn ziek en zullen zonder hulp een kort leven leiden. Vrijwilligers helpen door te zorgen voor eten, medicijnen ect. Maar al die hulp kost ontzettend veel geld kost.

Daarom zou willen vragen voor een donatie. Met dit geld wil ik graag voer en medicijnen halen zoals oogdruppels, middel tegen wormen en tegen vlooien en kitten melk. Ik gebruik dit dan in Skiathos (juli 2019) voor de zwerfkatten/kittens. Ik zal je op de hoogte houden waar de donatie aan besteed is. 

 Heel erg bedankt.

Elke donatie telt: een kleine moeite, maar een groot gebaar! ❤️ 


Denise

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 605,00
Doel: € 1.000,00
60% / 43 dagen te gaan