Help Denise met ppMS een rolstoelauto kopen! | Geld inzamelen
 
 

Help Denise met ppMS een rolstoelauto kopen!

Ik heb hulp nodig zodat ik nog lang met mijn gezin mee kan!

Hoi lieve mensen,  

Degene die mij redelijk tot goed kennen weten dat ik liever nooit iets vraag (of ergens uit mezelf over begin). Sommige mensen die ik ken of mee praat weten/zien dat ik in een rolstoel zit, maar weten soms niet eens waarom.🤔!

We redden het dit keer niet zonder hulp aangezien er niets tot bijne niets wordt vergoed.
De situatie wordt er niet beter en makkelijker op. 
Ik ben sterk (dacht ik) en nog redelijk jong (nu nog 41) (al zeg ik het zelf 😂) maar de MS gaat het steeds meer en vaker van mij winnen.
Ik wil graag (zolang het kan) met mijn gezin (2  kinderen (15&12) en mijn man) zelfstandig op pad kunnen (naar de winkel, een pretpark, voetbal etc). Ik ben naast het ziek worden helaas nooit miljonair geworden. (shit) 

We hebben nu al een auto, maar daar kan ik met mijn elektrische rolstoel niet in, waar ik tegenwoordig wel steeds vaker en langer van afhankelijk ben.
Wat doen we nu dan? Nou als het goed gaat, mag ik mee 😉
(nee hoor 🤣 dan kan ik mee, afhankelijk van mijn eigen of mijn man zijn gesteldheid), ik ga dan mee met mijn handbewogen rolstoel of opvouwbare scootmobiel. 
Mijn man moet mij dan uit de auto tillen om in de rolstoel/scootmobiel te komen.
Nu hij met aanhoudende rugklachten zit (en ook geen 18 meer is😅) en wij helaas geen geldboom bezitten 😒en niemand ons een stekje kan geven, vraag ik jullie bij deze dus om hulp!

Onze spaarpot is na de plaatsing van de lift (huislift) waar wel door de gemeente mee is geholpen en die mij thuis heeft gehouden, (zodat ik boven kan slapen en douchen), redelijk failliet verklaart.
Iedere euro die we via deze weg kunnen krijgen is er 1!

Dus alsjeblieft 😔 en Gaston komt ook maar niet langs met een envelop,

"HELP!" 

Alvast héééél erg bedankt voor iedereen die dit verdient om te lezen!💋

 Denise 🦼

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

346 donaties
€ 10.936,00
Doel: € 45.000,00
24%