Help de zwerfdieren in L'Estartit en omgeving.

Help de zwerfdieren in L'Estartit en omgeving. | Geld inzamelen
 
 
Help de zwerfdieren in Spanje. Zij verdienen ook een goed leven.

Mijn naam is Noëlla Hol, ik ben 18 jaar oud.

Deze doneeractie is voor een geweldige vrouw uit spanje, zij woont in L'Estartit. Ze is druk bezig met de zwerfdieren een beter leven te geven, er word gezorgd voor adoptie adressen over heel europa of voor steralisatie zodat de zwerfdieren zich niet voort kunnen planten. Verder geeft ze alle dieren in en rond om l'estartit te eten en drinken. Dit is geheel vrijwilig. 

Ik heb 2 kittens geadopteerd uit spanje via deze mevrouw, een daarvan is de kitten op de foto. Zij heeft deze lieve kitten gevonden op het strand in een doos. Dit gebeurd daar ontzettend vaak, overal waar je loopt zie je kittens met of zonder moeder. Of ze worden zomaar gedumpt in een plasticzak.  Deze katten eten uit vuilnisbakken en proberen constant te vechten voor hun leven. Ze hebben vaak verschillende ziektes/virussen waar aan ze overlijden. 

Ik ben ontzettend blij dat zij alle zorg draagt over dieren. Het zijn niet alleen katten maar ook honden, vogels en andere diersoorten die gewond zijn of geen thuis hebben. Het is belangrijk dat de dieren te eten krijgen, maar ook dat deze mevrouw kan doorzetten met de sterilisaties zodat de zwerfdieren populatie zich niet verder kan uitbreiden. Dit is beter voor de dieren zelf. 

Deze mevrouw heeft een facebook pagina ( Anna Nugué Blay) , hier op post ze foto's en filmpjes van de dieren die ze redt. Ik moet er wel bij zeggen dat er ook schokkende beelden tussen zitten, dit kan confronterend zijn maar dit is wel hoe het gaat. 

Deze zomer ga ik weer naar spanje, ik ga haar daar bezoeken en haar het geld geven wat ik ingezameld heb. Dit is een verrassing, hier weet zij niks van af. 

Willen jullie ook dat het aantal zwerfdieren in L'estartit en omgeving afneemt, help dan mee!

Alle beetjes helpen voor een beter leven van de zwerfdieren!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 185,00