Help de zwerfdieren in het buitenland!

Help de zwerfdieren in het buitenland! | Geld inzamelen
 
 
Moeilijke tijd voor zwerfdieren met honger!

Zwerfdieren ontstaan doordat mensen niet meer voor hun dier willen zorgen en deze dus aan zijn/haar lot wordt overgelaten. Doordat de mensen geen besef van steriliseren of castreren hebben, worden er elk jaar nesten aan puppy's en kittens geboren (die vervolgens door de grote hoeveelheden niet meer verzorgd kunnen worden). Hierdoor sterven jaarlijks meer dan 10.000 straathonden/katten. Dit door het grote hoeveelheid watertekort, voedseltekort, onbehandelde ziektes, onderlingen vechtpartijen en aanrijdingen etc. 

Door corona wordt het nog zwaarder voor de beestjes: doordat er geen toeristen meer mogen komen die de dieren hulp bieden, lijden de dieren ontzettende HONGER. 

Elke gedoneerde euro= 2 kilo voer! 

Ook zijn er in een flink aantal landen hevige stormen geweest. Niet alleen honden en katten, maar ook ezels, koeien etc. Zijn een groot slachtoffer! Dit heeft veel dierenlevens gekost en het sterfteaantal zal nog stijgen!

Duizenden dieren onderhouden in de meest trieste landen van de wereld!

Ik help de dieren voor wie het al bijna te laat is. Doe jij mee? 

Dit opgehaalde bedrag doneer ik aan stichting dierennood. Deze stichting helpt zwerfdieren wereldwijd! Ook zetten zij zich in voor adopties om de dieren een nieuw 2e leven te gunnen!

~ Save the animals❤🐶

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.