Help de Zuid Afrikaanse voetballertjes in Soweto

Help de Zuid Afrikaanse voetballertjes in Soweto | Geld inzamelen
 
 
'Justified Football crew' steun de Zuid Afrikaanse kinderen in Soweto

 

Hallo allemaal!

Recentelijk zag ik een reportage van Koen de Regt in het RTL4 Nieuws over, Ja hoor daar gaan we weer, Armoede in Afrika.

Toch is er tussen al die ellende altijd hoop. Soms met tegenslag en wellicht met wat hulp! En die hulp vraag ik nu.

Uit passie voor de kinderen richtte medisch technicus Ms. Lerato Modisana vijf jaar geleden de voetbalclub 'Justified Football crew' in Soweto op. 

Met deze voetbalclub wil ze kinderen van de straat halen en dat is ook gelukt! De kinderen zijn razend enthousiast, want inmiddels voetballen 106 kinderen bij deze club. Geld voor voetbalschoenen of sportkleding is er niet. Sommige kinderen hebben geen sokken, die komen met hun schoolsokken aan.

De voetbalclub is zo goed als failliet. Contributie aan de ouders vragen heeft vaak geen zin. Als thuis al geen geld is voor eten, is er ook geen geld voor sport. Om het hoofd boven water te houden bedelen de voetballertjes elk weekend en in de vakantie op een gevaarlijk en druk kruispunt, met groot gevaar voor hun leven.

Het zou heel fijn zijn als u een bijdrage levert. Dan blijven deze kinderen van de straat en steunt u hen in hun ontwikkeling!

Together we can make a difference!

Hartelijke dank namens alle kinderen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 35,00
Doel: € 1.000,00
3%

Deze actie is gesloten.