Help de wezen, kansarme kids TH

Help de wezen, kansarme kids TH | Geld inzamelen
 
 

PROJECT TER BEVORDERING VAN WEESKINDEREN, KANSARME KINDEREN TOT PROFVOETBALLER.

Er is grote behoefte aan steun voor kinderen in het zuiden van #Thailand vanwege het langdurige #conflict en #opstand. In de meest zuidelijke provincies zijn de kansen voor #kinderen en #jongeren die daar wonen vaak beperkt, waardoor het makkelijker wordt en zelfs mogelijk tot schadelijke activiteiten wordt gedreven.

Project ter bevordering van weeskinderen, kansarme kinderen tot profvoetballer.

Project om het potentieel van kinderen en jongeren te ontwikkelen op ondersteunende plekken in de vorm van Voetbaltalentenprogramma op het gebied van voetbalsport. Het is een van de projecten van Star Sports Academy.
In het kader van de strategie om kinderen in pleeggezinnen te ontwikkelen om potentieel te hebben volgens hun capaciteiten, biedt het een kans voor mensen met een passie voor voetbal om te worden geselecteerd voor de Star Sports Academy.

Kinderen ontwikkelen en stimuleren om onderwijs en sport hand in hand te laten gaan en ook kinderen ondersteunen Er is een kans om ook een volwaardige profvoetballer te worden.

Geef een missie die er toe doet is om je droom waar te maken. Maar dat is een droom dat we ons geluk samen zullen delen en we zullen eraan werken om je droom in de toekomst waar te maken
′′ Samen belangrijke missies uitvoeren. Dat is om je dromen waar te maken. Maar ook de droom die we samen in geluk zullen delen En we zullen samenwerken, om in de toekomst iets te realiseren wat echt is gebeurd. 

Ons programma zal alle etnische groepen en religies samenbrengen - één grote familie voor al onze deelnemers. Velen van hen zijn wees.

STAR SPORTS ACADEMY

NARATHIWAT / PATTANI / SONGKHLA / YALA

THAILAND

https://www.facebook.com/groups/ssafaen

https://www.facebook.com/1805322977/videos/g.1154082375366083/388950063231229

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.