Help de shelter in Roemenie

Help de shelter in Roemenie | Geld inzamelen
 
 

Wij een team vrijwilligers in Nederland  helpen al een poosje 2 shelters in Roemenie.

Helaas zijn daar ook wat zieke dieren die de medische zorg erg hard nodig hebben om te kunnen overleven, zonder medische zorg zullen zij dit helaas niet overleven.

Op dit moment zijn er een aantal honden ziek en hebben parvo ,hier voor is een behandeling nodig van 5 a 7 dagen en met de juiste behandeling zullen zij dit kunnen overleven. Helaas zijn er door gebrek aan medische zorg al 8 honden overleden wat natuurlijk erg treurig is.

Helaas waren er ook gezinnen die op deze lieverds zaten te wachten en de adoptiekosten al hadden voldaan,maar helaas geen hondje krijgen daar deze is overleden.

Alle honden in deze shelters worden weg gehaald door de shelter uit de dodingcellen ,of worden afgedankt gevonden op straat. Vele hebben voor ze werden afgedankt al geen fijn leven gehad, ze werden tegen muren gegooit of gebruikt als voetbal. Het hart van ons team huilt en we hopen op deze manier geld in te kunnen zamelen zodat we de shelter kunnen gaan helpen met de medische kosten,maar ook met de opvang en voer.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.