Help de plaatselijke krant aan extra inkomen!

Help de plaatselijke krant aan extra inkomen! | Geld inzamelen
 
 
Help de plaatselijke krant aan extra inkomen!

86 uitgevers van lokale kranten willen graag óók eens advertenties van de overheid.

Al vijftien jaar lang komen bekendmakingen van bijvoorbeeld de provincies terecht bij de twee grootste uitgevers van dit land. Omdat dit proces was vastgelegd in een databank, is die aanbestedingsperiode inmiddels wettelijk voorbij. Daarom zeggen de andere (86) lokale kranten: nu zijn wij aan de beurt, eerlijk is eerlijk. Helaas wordt bij de verantwoordelijken de kop in het zand gestoken, in plaats van opnieuw aanbesteedt, daarom ligt deze zaak sinds een week of drie voor uitspraak bij het Hof in Den Haag.

'LAAT DAT DAN MAAR EENS ZIEN'

Kort gezegd wil men daar het doorslaggevend en overtuigend bewijs van deze publicaties. Dit willen we regelen met kopieën van honderden bewijsnummers afkomstig uit particuliere archieven. Dat wordt een heel gesjouw met dikke ordners. Inmiddels hebben de kranten zelf al het merendeel van deze kosten betaald, en hopen we op financiële steun van onze lezers. Zo kunt u deze krant met uw lokale nieuws kosteloos blijven ontvangen!

GAAT DIT LUKKEN?

Als deze actie lukt – en dat gaat zeker gebeuren – dan krijgen de meeste lokale uitgevers er elke week twee hele informatiepagina's bij. Voor deze groep kleine ondernemers betekent dit een enorme duw in de goede richting. Met minimaal één euro helpt u ze dus geweldig vooruit!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 30.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.