Help de ouderen | Geld inzamelen
 
 

Help de ouderen

Wij zetten ons in voor ouderen eenzaam zijn in het verpleeghuis.

Hallo lieve mensen!

Samen met een vriendin & haar vriend willen wij heel graag deze doneeractie opzetten voor de eenzamere ouderen.

Wij hebben allemaal familie, u, ik, uw buurman, mijn vrienden en uw vrienden. Helaas kunnen vele ouderen dat niet zeggen, tuurlijk hebben ze wel familie, maar er word grofweg niet meer naar ze omgekeken. Wij hebben beide familie leden in verpleeghuizen, waar we regelmatig op bezoek gaan. Wat ons opvalt is dat vele ouderen alleen zitten, bijna niet buiten komen omdat ze alleen niet meer kunnen, & er veel te weinig aandacht besteed word aan hun. En ze vaak geen contact durven te legen uit hun zelf. Dat gaat ons aan ons hart. 

Mensen, die voor hun kinderen/kleinkinderen hebben gezorgd....zomaar eenzaam en alleen zonder leuke actieviteiten worden "gedumpt" omdat hun kinderen/kleinkinderen een te druk leven hebben om wekelijks op bezoek te gaan, een stukje te gaan wandelen of naar de plaatselijke bingo te gaan. 

Om te beginnen willen wij graag in 5 verpleeghuizen een bbq gaan organiseren met uiterraard een lekker drankje erbij. Een leuke middag/avond op touw zetten, bewoners bij elkaar brengen en kleine "winspelletjes" erbij organiseren. Daar zitten natuurlijk vele kosten aan die wij zelf niet allemaal op kunnen brengen. Mocht dit leiden tot een succes dan gaan we dit op meer plekken realiseren en misschien wel vaker doen. Dus we hebben uw hulp hard nodig!

Vandaar deze oproep! Helpt u mee de ouderen een geweldige dag te bezorgen waar ze nog gezellig samen over na kunnen praten?

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.