Help de nabestaanden!

Help de nabestaanden! | Geld inzamelen
 
 
Help nabestaanden het mogelijk te maken gezamelijk afscheidt te nemen van hun dierbare

Helaas in de tijden van corona, zien wij dat nabestaanden van overledenen het soms onmogelijk word gemaakt afscheid te nemen of aanwezig te zijn op de uitvaart. Dit vinden wij zeer triest, vooral omdat men juist in deze tijd steun heeft aan elkaar. Omdat de vader van een van onze collega is overleden aan het coronavirus werd het vrienden en familie heel moeilijk tot onmogelijk gemaakt om afscheid te nemen.

Hier hebben wij op ingespeeld door een ruimte te huren en de uitvaart live te streamen. Door de vele positieve reacties en het fijne gevoel om mensen te helpen afscheid te nemen willen wij dit voor iedereen doen die dit nodig hebben. Helaas is het huren van een ruimte en al het apperatuur zeer prijzig. Daarom willen wij langdurig een pand huren en apparatuur aanschaffen. Ook dit is natuurlijk zeer prijzig. Darrom willen wij via deze weg geld inzamelen zodat dit mogelijk gemaakt kan worden om op deze manier nabestaande te helpen, afscheid te nemen van hun dierbare. Wij doen dit op basis van non-profit. Wij willen hier geen omzet of winst mee generen maar mensen juist helpen!

Werkwijze:
Tijdens de uitvaart zal een van onze collega's de uitvaart filmen en live streamen naar een ruimte die wij zullen huren. Daar worden alle nabestaanden uitgenodigd. Zij zullen in een ruimte ontvangen worden waar zij plaats kunnen nemen achter een tafel. Alle tafels staan op anderhalf meter afstand van elkaar om een mogelijke corona besmetting tegen te gaan. Gezamelijk bekijken zij de live stream van de uitvaart op een groot HD scherm. Omdat men bij elkaar is hebben zij steun aan elkaar. Koffie en thee zal aanwezig zijn. Op deze manier kan iedereen die daar behoefte aan heeft toch afscheid nemen. De beelden worden bewaard en overhandig aan familie.

Benodigdheden:

1. Laptops
2. Full HD Camera's
3. Statieven
4. Ruimte
5. Stoelen
6. tafels
7. HD Tv's
8. Speakers
9. Koffie/Thee
10. Marketing

Alle spullen die overblijven na de uitvaart (na het corona) worden gedoneerd, als er teveel gedoneerd wordt dan verkopen wij de goederen en deze doneren wij dan aan de voedsel banken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.