Help de moeder van mijn vriendin

Help de moeder van mijn vriendin | Geld inzamelen
 
 

De moeder van mijn vriendin staat 31 jaar op de camping,tot een paar jaar geleden deed ze dit samen met haar man en waren dan 6 maanden thuis en 6 maanden op de camping te vinden.

Een aantal jaar geleden is haar man  overleden en heeft ze veel moeite het staangeld bij elkaar te sparen toch doet ze dit trouw omdat dit haar lust en haar leven is.

Nu is het zo dat ze een verouderde caravan heeft en deze echt opgeknapt moet worden zodat ze hier nog lang van kan genieten.

De eigenaar van de camping heeft iedereen een brief gestuurd dat wanneer de caravan of de plaats er niet naar zijn standaard uit zien hij over kan gaan tot opzeggen van de overeenkomst.en nu zit een vrouw van 80 dus totaal in paniek bang dat ze haar geliefde plekje kwijtraakt.omdat ze zelf geen mogelijkheden heeft.

Wij willen door middel van deze actie proberen haar wat rust te geven en de caravan en de plaats up to date te maken wie kan en wil een steentje bijdragen alvast heel erg bedankt en wanneer u wenst kun nen we u op de hoogte houden van de voor en na.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.