Help de mantelzorgouder | Geld inzamelen
 
 

Help de mantelzorgouder

We hebben je hulp hard nodig!

Steun mantelzorgouders

Een groep mantelzorgers die vaak over het hoofd worden gezien, zijn ouders van een zorgenkind. Deze ouders staan 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘aan’. Als je dan geen of nauwelijks tijd voor jezelf creëert, breekt je dat gegarandeerd op. En dat heeft natuurlijk ook weer gevolgen, voor ouder(s) en kind. Jouw steun is dan ook hard nodig. Lees verder en ontdek hoe je mantelzorgouders via onze stichting kan helpen om even een momentje voor zichzelf te hebben, de batterij weer kunnen opladen om daarna met evenveel liefde maar met hernieuwde energie de wereld weer aan te kunnen. 

Wat kunnen we en wat willen we?

Stichting Ouders voor Ouders is er mede dankzij verschillende samenwerkingen en financiële ondersteuning in de vorm van subsidie. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld onze gratis oudergroepen en workshops organiseren. Om meer te doen en om te blijven bestaan (beiden zijn hard nodig) zijn we afhankelijk van donaties van particulieren, ondernemers, bedrijven en instellingen.

Met jouw donatie willen we meer (gratis) workshops organiseren, ouders vaker een verwenmoment geven, op grotere schaal individuele hulp en coaching bieden. Denk aan workshops over werk-privé-zorg balans, mindfulness of praten met artsen. We zouden graag meer ouders een momentje voor zichzelf willen geven. Dat is veel makkelijker dan dat je het zelf moet creëren, toch? Zonder donaties zijn dit soort activiteiten, de benodigde materialen en vormen van ondersteuning gewoonweg onmogelijk. En dus hebben jouw hulp nodig!

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mantelzorgouders. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee?

Wil je meer weten?

Ga dan naar onze website: http://stichtingoudersvoorouders.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.