Help de kinderen in Moldavië | Geld inzamelen
 
 

Help de kinderen in Moldavië

Leerlingen bouwen en brengen liefde in een kinderdagverblijf in Moldavië

 
In de hitte van de zomer en in de ijzige kou van de winter hangen de kinderen in Moldavië op straat. Geen thuis, geen eten, geen zorg, geen toekomst. Veel straatkinderen worden aan hun lot overgelaten in een somber en uitzichtloos land. Tien leerlingen en twee docenten van Melanchthon De Blesewic dit jaar gaan samen met stichting Livingstone op werkvakantie naar Moldavië om daar te helpen.

Deze leerlingen en docenten gaan in Troita bouwen aan een kinderdagverblijf en willen liefde en welverdiende aandacht aan deze kinderen schenken. Er is dan ook veel steun en hulp nodig van iedereen en daarom doen we ook een beroep op u! Om deze reis te kunnen maken is er veel geld nodig. Het gaat om een bedrag van € 12.500,00.

Dit bedrag wordt gebruikt voor de reis, de materiaalkosten voor de bouw van het kinderdagverblijf en materiaal voor speel- en onderwijsactiviteiten voor de kinderen in Troita. Via allerlei acties willen wij het bedrag van € 12.500,00 binnen halen.  U kunt uw bijdrage storten op NL 60 INGB 0000 2497 82 t.n.v. CVO Melanchthon onder vermelding van Moldavië 2018.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 12.500,00
0%

Deze actie is gesloten.