HELP de Katten en Kittens a.u.b!

HELP de Katten en Kittens a.u.b! | Geld inzamelen
 
 
Hulpactie voor de Rescue van katten op Aruba.

Hoi iedereen!

We hebben jullie HULP zo hard nodig..

Mijn doneeractie is misschien een druppel op de gloeiende plaat, maar als er niks gedaan wordt, gebeurt er ook niks voor de 'Arubaanse cunucu KAT'. (kat van de tuin)

Als een grote dierenliefhebber en kattenmens wil ik de enige kattenstichting op het eiland helpen: Nine Lives. Ze zijn volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers.

Er zijn meerdere groepen die al enkele jaren zich bezighouden met de opvang, sterilisatie en plaatsing van de pups en honden, maar de katten werden tot voor kort vergeten. Zonder de hulp van deze stichtingen hebben dieren een verschrikkelijk leven op straat en belanden pups, kittens en volwassen dieren in de beruchte "killcage" (moordstation) op het eiland.

Nine Lives Aruba vangt kittens, kattenmama's met nestjes en zieke katten op, en zorgen dat ze ingeënt, gesteriliseerd en geadopteerd worden. Ook vangen ze regelmatig puppies of oudere honden op. Dit wordt gedaan met de hulp van een kleine groep vrijwilligers.

Helaas zijn de middelen op Aruba beperkt en de kosten voor hun dagelijkse zorg erg hoog. De prijzen voor voeding en medicijnen liggen veel hoger dan in NL, omdat levensmiddelen geïmporteerd moet worden.

** DOEL van mijn actie: 

1. Helpen met de Dierenartskosten. Dit doe ik persoonlijk als ik op Aruba ben, dus ik stuur geen geld op.

2. Voeding, snoepjes, mandjes, speeltjes, benches, bakken, krabpalen & de andere benodigde spullen kopen voor de opvang. Elk halfjaar stuur ik vanuit Nederland regelmatig nieuwe en 2de handse spullen voor de katten en honden, dus mocht je iets willen doneren, laat me weten! 

Heeft u oude (fleece) dekens, handdoeken & lakens? Dit kunnen de rescue groepen op het eiland altijd gebruiken! 

BEDANKT voor jullie hulp, namens de viervoeters!  7 Gr, Iluzette

Email: bonuscats@outlook.com

https://ninelivesaruba.com    of    Facebook:  https://www.facebook.com/NineLivesArubaFoundation

I. D.
17-03-2020

Bedankt voor de enkele donaties tot nu toe! 😀 We zijn erg blij mee!

Ik heb met het bedrag o.a. kattentunnels en speelmolens kunnen kopen. En ook volop dekentjes & mandjes! (nieuw & tweedehands).

Groetjes & nogmaals bedankt namens de katten in Aruba,

Iluzette 

 


3 donaties
€ 85,00
Doel: € 2.500,00
3%