Help de jeugd in Brazilië!

Help de jeugd in Brazilië! | Geld inzamelen
 
 

Eind mei ga ik 360 km in 3 dagen van Slochteren (Groningen) naar Brunssum (Zuid-Limburg) fietsen. Dit doe ik voor mijn Muskathlon
die ik volgend jaar ga doen in Brazilië. Ik zou eigenlijk dit jaar in mei al gaan, maar door Corona is dit uitgesteld.

Waarom van Slochteren naar Brunssum? Mijn vader is geboren op 31 mei in Slochteren en op 31 mei overleden in Brunssum. Met deze tocht wil ik hem eren en geld inzamelen voor mijn Muskathlon. Het doel is om op 29 mei te vertrekken en op 31 mei aan te komen. Hiermee fiets ik elke dag 120 km, de afstand die ik volgend jaar voor de Muskathlon ga afleggen.

Waarom een Muskathlon voor Brazilië?

Momenteel is de situatie in Brazilië schijnend. De situatie in dat land was al niet best, maar door corona sterven er elke dag 3000 mensen. Om de jeugd een kans op een betere toekomst te geven heeft Compassion diverse projecten in dit land lopen.  Door middel van deze projecten krijgen kinderen onderwijs, dagelijks te eten en medische hulp. Hierdoor hoeven zij niet op straat te leven en belanden ze niet op jonge leeftijd in de prostitutie, wat in Brazilië een groot probleem is!

Elke donatie komt ten goede aan Compassion en wat zou het top zijn als jij of u een donatie doet om mij te steunen om zoveel mogelijk kinderen te helpen! Mijn hart doet elke dag pijn als ik de verhalen hoor en vandaar dat ik mij er volledig voor inzet.

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.