Help de horeca overleven!

Help de horeca overleven! | Geld inzamelen
 
 
De horeca zit in een crises en heeft nu jouw hulp nodig!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, het corona virus slaat weer toe en inmiddels zijn we mogelijk de 2de golf voorbij. De overheid heeft strenge maatregelen getroffen en de horeca heeft daar heel veel last van. COVID-19 treft verschillende mensen op verschillende manieren. De meeste mensen die besmet raken, hebben lichte tot matige symptomen en herstellen zonder opgenomen te hoeven worden.
 
De meestvoorkomende symptomen:
koorts
droge hoest
vermoeidheid
 
Minder vaak voorkomende symptomen:
pijn in het lichaam
keelpijn
diarree
bindvliesontsteking
hoofdpijn
aangetast smaak- of reukvermogen
huiduitslag of verkleuring van de vingers of tenen

Volgens ons team, betekent een volledige sluiting van de horeca voor veel ondernemers de doodsteek. Er wordt geen perspectief gegeven. Veel ondernemers denken er al aan om de handdoek in de ring te gooien, het is apart dat er geen verdere onderbouwing is, en dat er zo zwaar wordt ingegrepen in een sector die al de afgrond inkijkt.

Waarom worden er opnieuw maatregelen genomen voor de horeca?
Vanwege de oplopende besmettingen moet het aantal contactmomenten en groepsvorming (een gezelschap van meer dan 2 personen is verboden) beperkt worden. Daarom zijn er nieuwe maatregelen genomen. Waaronder sluiting van de horeca (mensen ontmoeten elkaar tenslotte in restaurants en cafés), het verbod op evenementen, beperkingen voor sport en de oproep om zoveel mogelijk thuis te werken.

Ondanks dat de meeste horecagelegenheden er alles aan hebben gedaan om te voorkomen dat gasten elkaar besmetten, ben je in de horeca vaak langdurig in de buurt van mensen buiten je eigen huishouden. Als hier besmetting plaatsvindt, dan bestaat de kans dat je anderen besmet. Dit willen we voorkomen.

Hoe kan jij de ondernemer helpen?
Al die lege cafe's en restaurants zijn intens triest om te zien. De horeca ondernemers en hun werknemers doen allen hun stinkende best om de regels na te leven en dat gaat bij de meeste ondernemers uitstekend. Maar toch moeten zij allemaal dicht en kijken ze recht naar een faillisement aan. Jij kan hun helpen door te doneren via doneeractie.nl! Wij zorgen er voor dat de echte ondernemers die bijna bezwijken onder de druk, een financiele injectie krijgen en hun bedrijf boven water kunnen houden, en dat door middel van jouw bijdrage!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 250.000,00
0%