HELP DE HONDJES IN LESBOS! | Geld inzamelen
 
 

HELP DE HONDJES IN LESBOS!

Gaga Animal Care

 

HELP DE HONDEN OP LESBOS

Gaga Animal Care : www.gagaanimalcare.com

Lieve familie, vrienden, collega’s en hondenliefhebbers: ik heb jullie hulp nodig. Velen van jullie weten dat ik een zwak heb voor honden en daarnaast een warm hart toedraag aan iedere persoon die dierenleed tegengaat.

Na een lange periode van wikken en wegen heeft “the universe” besloten dat ik dit jaar moét gaan helpen. Honden worden over de hele wereld als grof vuil aan de kant van de weg gezet! Ze zwerven over straat en hebben vaak dringende medische zorg nodig.

We Are Here ( www.weareherelesvos.nl ) is een non-profitorganisatie, die verwaarloosde honden opvangt in Griekenland, indien nodig medische hulp verleent en geven de honden eindelijk de liefde en aandacht die deze trouwe viervoeters verdienen. Via deze organisatie ben ik in contact gekomen met Gerbien. Zij en haar opvangcentrum Gaga Animal Care bevinden zich op het Griekse eiland Lesbos.

https://www.facebook.com/NewGagaland/videos/121063671979391/

Gerbiens hart sloeg over op het moment dat ik haar vertelde van het voornemen om voor twee volle maanden te komen helpen op Lesbos. In actie te komen, huis en haard achter te laten en geheel vrijwillig, haar te ondersteunen en de honden figuurlijk “dood te knuffelen”.

Hoe dan ook: ik ga deze uitdaging voor de volle 100% aan. Graag wil ik jou/jullie vragen om mij hierin te helpen zodat de honden een flinke inhaalslag kunnen maken en op die manier een ellendige en pijnlijke periode van hun leven kunnen “vergeten”.

Hoe kun je helpen? Dit doe je al door dit bericht te delen op Facebook, Twitter of welk sociaal medium dan ook. Vertel het op school, op je werk, aan je vrienden of begin zelf een ludieke actie.

Daarnaast prop ik mijn koffer vol met snoepjes, speeltjes en dekentjes, dus ook hierin zijn donaties van harte welkom. Vanzelfsprekend neem ik alle liefde van de wereld mee om deze verwaarloosde honden zich weer gewenst en “thuis” te laten voelen. At last but not least, een donatie te doen. Om Gerbien bij te staan in haar levenswerk: het opvangen en verzorgen van deze beschadigde honden. Elke financiële hulp is dus welkom. Dit, om ter plaatse goede medische zorg te verlenen, het één en ander op te knappen maar bovenal een zorgeloos en blij “hondenleven” te geven.

Alvast heel erg veel dank voor jullie steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

24 donaties
€ 601,00
Doel: € 1.500,00
40%