Help de honden in Rusland

Help de honden in Rusland | Geld inzamelen
 
 

Op 18-12 komt mijn nieuwste gezinslid Skye aan vanuit Rusland. Ik wil heel graag iets terug doen voor alle lieve vrijwilligers die mijn Skye en zoveel andere honden redden van de vreselijk situaties waar deze honden vaak in leven. Vaak draait hun hele leven om het redden en verzorgen van dieren in nood, terwijl ze naast liefde van de dieren er niets voor terug krijgen.

Er is daar momenteel grote nood naar ontzettend belangrijke producten zoals ontwormings middelen en anti-vlooien en teken middelen. Misschien dat veel van jullie dit wel weten, zijn deze middelen al erg duur voor 1 hond, laat staan voor duizenden.

Samen met allerlei andere spullen die ik hard aan het inzamelen ben, wil ik ze erg graag helpen aan zoveel mogelijk van de bovenstaande middelen om de hondjes zo gezond mogelijk te houden, totdat ze net als mijn Skye eindelijk hun gouden mandje vinden. Als ik het kon zou ik het met liefde uit eigen zak betalen, maar deze kosten zijn niet te overzien.

Om deze reden vraag ik jullie om hulp. Door geld in te zamelen voor deze middelen, kan ik hopelijk alsnog zorgen dat er met het volgende transport terug naar Rusland (18-12) zoveel mogelijk van dit soort middelen aanwezig zullen zijn. Zodat ze daar door kunnen gaan met het geweldige werk dat ze voor de hondjes verrichten. 

Alle beetjes helpen! Ieder pakje ontwormings en anti vlooien en teken middel dat aangeschaft kan word, zorgt ervoor dat in ieder geval 1 hondje weer behandeld kan worden tegen deze gevaren van buitenaf.

Ik, de hondjes en de vrijwilligers zullen u ontzettend dankbaar zijn, als u besluit te doneren. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.