Help de gedupeerde!

Help de gedupeerde! | Geld inzamelen
 
 

Hi Nederland,

De zogenoemde WhatsApp-fraude is iets wat we jammer genoeg steeds vaker terugzien in onze mooie samenleving. 

Oplichters worden steeds slimmer waardoor ze de steeds meer trucjes verzinnen om mensen om de tuin te leiden. De goedvertrouwende mensen geloven er dan in dat ze op dat moment in contact zijn met een bekende of familielid! Er zijn heel wat mensen hierdoor emotioneel en vooral financieel getroffen en gedupeerd geraakt. 

Nou kunnen de autoriteiten daar helemaal niets aan doen wanneer het al heeft plaatsgevonden. Hardwerkende mensen zijn hierdoor hun (spaar)geld kwijt. In mijn omgeving heb ik tot nu toe al van 3 bekenden vernomen hoe zwaar ze hierdoor zijn getroffen. Het gaat om 3 nogal oudere mensen die heel hun leven hebben gewerkt en nu in principe willen genieten van hun pensioen..

Super oneerlijk natuurlijk! Oplichters zijn altijd op zoek zijn naar de wat 'makkelijkere prooi'. Natuurlijk moet je scherp blijven, maar waar gaat de wereld zo naar toe?

Nou ben ik deze doneeractie gestart om de 3 gedupeerde die ik ken hopelijk wat te kunnen opvrolijken. Ik dacht bij mezelf als ik ze ieder 5000 euro kan geven dan hebben ze in ieder geval een deel van het gemis terug. Maar dit lukt me niet alleen.. Vandaar dat ik via hier Nederland om hulp vraag! Help mij om anderen te helpen..

Ieder donatie word gewaardeerd, hoe klein of groot die is! Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.