Help de dieren in Australië!!!

Help de dieren in Australië!!! | Geld inzamelen
 
 
Doneer nu en red de levens van deze mooie dieren!!

Volgens onderzoekers van de Universiteit van Sydney zijn tot nu toe liefst 480 miljoen zoogdieren, vogels en reptielen direct of indirect omgekomen door de aanhoudende branden. Dieren die het vuur niet voor kunnen blijven zijn massaal gedecimeerd. Behalve dat trage dieren zijn ingesloten door de vuren zijn er ook nog eens vele miljoenen omgekomen door de aanhoudende droogte. Voedsel is schaars en veel dieren zijn aan het einde van hun krachten, aldus ecologen.
Alleen al in de Blue Mountains, een natuurgebied ten westen van Sydney dat zijn naam dankt aan de blauwe gloed van de eucalyptusbossen, is de helft van het natuurpark in vlammen opgegaan.

Een woordvoerder van de Koninklijke Botanische Tuinen van Sydney vreest dat sinds september misschien wel dertig plantensoorten en zeldzame dieren als definitief verloren moeten worden beschouwd.

Het is hartverscheurend als dierenliefhebber om de beelden te zien van de branden in Australië en te horen dat er zoveel dieren zijn omgekomen, waaronder kangoeroes, koala's, wallabies en vogels.
Hier wil ik graag met jullie hulp iets aan doen!

Het geld zal ik overmaken aan het IFAW en eventueel andere instanties, die deze mooie dieren in nood red en helpt.

Alvast bedankt voor jullie hulp!!11

Liefs Cindy

PS: Ik zal regelmatig een update plaatsen en foto's maken van de betalingen aan de instanties!

Cindy
04-02-2020

370 euro gedoneerd aan het IFAW! Bedankt voor jullie hulp!


16 donaties
€ 370,00
Doel: € 5.000,00
7%