Help de 9 jarige Damien genezen van kanker

Help de 9 jarige Damien genezen van kanker | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Damien Hendricks en mijn leven wordt bedreigd met bloedkanker.

Geachte Donateurs,

 Ik ben Clifford van Sichem 26 jaar en werkende als bodemadviseur. Naast mijn eigen werk wil houd ik me bezig met vrijwilligers werk.

In samenwerking met stiching 1 voor 12 Suriname ben Ik opzoek naar hulp voor de 9-jarige Damien Hendricks die een ernstige vorm van kanker heeft.

Ik heb vanochtend kennis genomen van een geval waarbij een 9-jarige jongen, Damian Hendriks, aan een vorm van bloedkanker lijdt. De moeder is opzoek naar steun, zodat ze in de komende week kan vertrekken naar Colombia. Het ligt in de planning dat ze aanstaande woensdag vertrekken en mogelijk zes maanden daar door brengen. Daar zal haar zoon voor medische behandelingen opgenomen worden, gezien de operatie niet in Suriname gedaan kan worden. Echter moet ze zelf instaan voor de kosten die gepaard gaan met de tickets, verblijf en voeding. Ik help zelf mee met een bedrag van euro 100. Echter heeft deze moeder in totaal euro 3000 nodig, zodat ze woensdag al kan vertrekken.

Ik doe een vriendelijk beroep op de totale samenleving om een handje te helpen, zodat de Damien en zijn moeder zo snel als mogelijk kunnen vertrekken. Ik heb van de moeder vernomen hoe de Damien in een korte tijdsspanne achteruit is gegaan qua gezondheid. De moeder vertelt dat ze in de tweede week van februari haar zoon naar de dokter bracht. Medicijnen hebben niet geholpen, de volgende dag was de jongen erger aan toe en moest hij naar de Spoed Eisende hulp worden gebracht. Daar werd er ontdekt dat hij een gebrek had aan bloed.

De Moeder vertelt dat er enkele onderzoekingen werden gedaan, echter lieten de resultaten lang op zich wachten. Een eerste beenmergpunctie, leverde nog geen resultaten op. Bij een tweede waarvan ze de resultaten pas op 9 maart kreeg, hoorde zij dat haar zoon aan bloedkanker lijdt. Op 22 maart kreeg zij pas goedkeuring van de geneeskundige commissie, om naar het buitenland te gaan met haar zoon voor medische hulp. Ze vindt het erg dat de tijd zo snel voorbij is gegaan en de resultaten laat binnen kwamen. “Elke dag zie je een verschil aan Damian, elke dag gaat hij achteruit en het breekt me hart”, zegt ze bedroefd. Ze is een alleenstaande moeder van zes kinderen en werken kan ze moeilijk gezien haar zoon al enige tijd in het ziekenhuis is opgenomen, waardoor ze moeilijk de nodige financiële middelen bij elkaar kan schrapen.

Laten wij de pas 9 jarige Damien helpen. Het kan ons allen overkomen. 

Via de Facebook pagina van Damien Hendricks gaat u zijn behandeling en herstel kunnen volgen. Alvast bedankt voor uw steun. 

Met vriendelijke groet, 

Clifford van Sichem 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 135,00
Doel: € 1.000,00
13%

Deze actie is gesloten.