Help Daniel

Help Daniel | Geld inzamelen
 
 

Ik zou heel graag iemand in nood willen helpen..mijn hulpvraag is voor Daniel. Daniel is alleenstaande vader van twee prachtige dochters. Ze wonen in Grass Valley Californië. Daniel is een hardwerkende, liefhebbende vader. Hij werkt alle dagen behalve de zondag om zijn dochters van 15 en 13 te onderhouden. Dit houdt in dat zij veel alleen thuis zijn 😔De zondag is de dag voor het gezin..de enige dag dat ze samen relaxen. 

Daniel werkt al een hele tijd heel hard om een contract te bemachtigen,nu lijkt dit eindelijk te lukken. Maar dingen gaan daar anders als hier ..voor dat contract moet hij $11000 neerleggen. Dat heeft hij niet..hij heeft niemand die hem kan helpen alleen zijn moeder. Samen hebben ze nu een bedrag van $6000 bij elkaar. Wat betekent dat ze dus nog $5000 missen.

Zolang hij dit geld niet bij elkaar heeft kan hij niet gaan werken. Nu zit hij dus thuis en weet zichzelf geen raad. Hoe moet dit verder met hem en zijn dochters? 

Ik wil hem zo graag helpen en ervoor zorgen dat hij en zijn kinderen krijgen wat ze verdienen. Het contract waar hij zo hard voor gewerkt heeft.

Willen jullie me helpen 🍀🍀🍀Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.