Help Dandy A.U.B met zijn behandelingen!!!

Help Dandy A.U.B met zijn behandelingen!!! | Geld inzamelen
 
 
Help A.U.B met Dandy zijn behandelingen!

Help A.U.B onze lieve Dandy van pas 4 jaar jong met zijn behandelingen in het universumstijd kliniek voor paarden in utrecht!

Dandy is de shetlander van mijn moeder waar ze echt ontzettend gek op is, ze heeft Dandy aangeschaft als knuffel,poets en wandel maatje..zomers kan mijn moeder uren in t land zitten tutten met Dandy waar hij heel erg gek op is,hij komt nog net niet op haar schoot liggen.

Mijn moeder heeft een lange tijd niet lekker in haar vel gezeten tot de dag dat ze dandy kreeg zag ik haar steeds meer opbloeien! Het doet haar ontzettend goed om bij Dandy te zijn.

Haar lieve maatje beste vriend werd plotseling ziek, mijn moeder heeft gelijk een dierenarts laten komen die dacht dat het koliek was. Dandy heeft toen een prikje gehad tegen de koliek..het leek even iets beter te gaan met Dandy..nog geen uur later plofte hij neer in stal mijn moeder is bij hem gaan zitten Dandy legde zijn hoofd op haar schoot neer. Ik ben met een bloedgang naar mijn moeder en Dandy toe gereden toen zij mijn belde en hebben samen meteen weer de dierenarts gebelt!

Het was in de avond, de dierenarts zei dat dandy met spoed naar utrecht het paardenziekenhuis gebracht moest worden, dat hebbeb we meteen gedaan...Dandy werd meteen onderzocht toen wij aankwamen.. en wij zagen al aan de artsen hun gezicht dat het niet oke was.

Na allerlei onderzoeken vertelde de artsen dat Dandy een dikkedarm onsteking heeft en uitgedroogd was door de diaree en het maar goed is geweest dat we meteen gekomen zijn, omdat we hem anders de volgende dag dood in stal zouden aantreffen, ook vertelde de artsen dat ze niet zeker wisten of Dandy het ging redden en ze hoopte dat hij de nacht door kwam..mijn moeder begon ernorm te huilen... haar maatje haar beste vriend !!!

Mijn moeder moest meteen tekenen voor de kosten die er zouden komen...ze vertelde dat het ongeveer 500 voor de nacht zou gaan kosten en 300 voor alleen al het binnenkomen omdat het avond was...mijn moeder heeft meteen getekend ze wil haar maatje geen pijn laten lijden, laten overlijden of inlaten slapen! Dandy zijn maag is leeg gepompt, heeft pijnstilling, koorts remmers  en infuus gehad. De artsen zagen iets vooruitgang..en stopte het infuus waardoor Dandy weer een terugval kreeg en weer aan het infuus zit. De arts geeft aan dat Dandy er nog lang niet is ...en de kosten erorm oplopen.

Me moeder heeft wel wat geld gespaard, maar gaat het daar zeker niet mee redden aagezien Dandy voorlopig nog moet blijven. Als mijn moeder de behandelingen niet meer kan betalen zal Dandy steeds zieker worden en uiteindelijk overlijden... ze wil haar maatje absoluut niet kwijt!!! Maar kan ook niet zo ver gaan dat ze straks zelf geen geld meer heeft om te eten! 

Asjeblieft lieve mensen help Dandy en mijn moeder zodat de behandelingen door kunnen gaan, en Dandy nog van zijn jonge leventje kan genieten hij is veelste jong !! En mijn moeder van een hoop vedriet besparen !😟

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 230,00
Doel: € 2.000,00
11%

Deze actie is gesloten.