help Dance with discipline

help Dance with discipline | Geld inzamelen
 
 
Dance with discipline crowdfunding

DANCE WITH DISCIPLINE

Ontstaan

Dance With Discipline is ontstaan vanuit een coach en een leerling genaamd Benediction en India. Zij ontmoeten elkaar in 2015 en meteen na de eerste ontmoeting besluit India om privé training te volgen bij Benediction. Binnen 2 jaar boekt zij vooruitgang! Ze is in 2016 zelfs eerste van Nederland geworden met haar dans wedstrijd.

 

Volledig aandacht

Bij de privé training krijgt een leerling volledig aandacht en merk je dat zij hierdoor sneller vooruitgaan.

 De vooruitgang kun je merken aan:

- De zelfvertrouwen die zij eerst niet hadden.

- De wedstrijden die zij eerst niet wonnen en nu wel.

- Zelfstandig zijn en continue bezig te zijn zonder veel vragen te stellen.

- Creativiteit op een volwassen niveau. (Soms zelfs beter dan een volwassen)

Dit zijn de meest voorkomend vooruitgang die je snel merkt!

Doordat India goed presteert willen er dus heel veel leerlingen les volgen bij Dance With Discipline. Wij zitten nu in een ruimte waar wij niet veel tijd kunnen besteden. Er kan minimaal maar 4 uurtjes per week getraind worden. We hebben veel meer tijd en dagen nodig om meer leden te ontvangen en natuurlijk super goed te trainen om beter te worden. We hebben daarom besloten om een eigen pand aan te schaffen. We willen een multifunctionele pand hebben. In deze pand willen wij een speciale dans ruimtes hebben voor de privé trainingen, normale lessen, studio ruimte om te rappen, horeca ruimte, voedingcentrum, fysio/massage ruimte, psycholoog ruimte, fitness ruimte, jongeren ruimte, kantoor en een uitvoerings ruimte. Wanneer wij de ruimte hebben dan zijn wij ook niet afhankelijk van anderen. Wij willen in het pand dans evenementen/ projecten organiseren, feestjes, eindvoorstellingen en nog veel meer! Zo een pand zouden wij graag in het centrum willen hebben.

 

Doel

Ons doel is om veel mensen van de straat te houden en gezond te houden. Tegenwoordig zijn veel mensen alleen maar bezig achter hun computer, telefoons en Ipad. Mensen vergeten hierdoor dat beweging ook belangrijk is. Bij beweging hoort voeding. We willen mensen in beweging krijgen. Zij kunnen ook nog eens hun uitlaatklep kwijt bij ons.

 

Webshop /financiering

Ik werd op een dag wakker en ik kreeg meteen een naam binnen. Dit voelde als een roeping! Ik heb er zelfs over nagedacht om er "Breakdance With Discipline" van te maken, maar dan breng je alléén maar één dansstijl in de markt. Ik ben al bekend in het wereldje van dansers. Het is mooier om verschillende dansstijlen samen te brengen, zodat men geinspireerd word door elkaar. Het specificeren van de naam naar één dansstijl zorgt eerder voor concurrentie dan eenheid. Zoals Michael Jackson met zijn single " We are the world " het duidelijk maakt, put je kracht uit de eenheid.

Elke cultuur heeft zijn eigen volksdans. De brand straalt eenheid uit en kent geen concurrentie. Dit gaat er juist voor zorgen dat alle dansstijlen zich gaan verbinden bij ons. Dit gebeurt ook al op dit moment. Zo hebben wij dansers met verschillende dansstijlen die ons supporten en zelfs prijzen hebben gewonnen. 

Legend: " Crazylegs President van Rocksteady Crew uit USA " support onze brand. Finalisten van Hollands Got Talent 2016 "Fresh All Stars" promoten en supporten ons. “Dan Karaty” bekend van Hollands Got Talent, heeft zelfs gezegd dat de "Fresh All Stars"  de beste dansact van alle seizoenen van Hollands Got Talent hebben gedaan.

 Zie hier bewijs vanaf 1 min 45:

https://youtu.be/1coFHTbV2Pk

Zo hebben wij veel grote dansers die ons supporten en hun fans die naar hen opkijken vinden het helemaal geweldig. Zij zien heel veel gebeuren en supporten ons nu ook. Wij krijgen nu zonder webshop al aanvragen via Instagram en Facebook om DWD kleding te bestellen. Zelfs de dansers die zich hebben gekwalificeerd voor de Olympische Spelen willen ons graag supporten. In nog géén jaar is ons netwerk super snel gegroeid! Wij zijn internationaal druk bezig om de brand te verspreiden. De brand wordt al gedragen in 15 landen! Namelijk: Nederland, België, Suriname, Tsjechie, Slovenië, Israël, Polen, Engeland, Venezuela, USA, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Duitsland, Brazilië. Vandaag heb ik toevallig een nieuw verzoek tot bestelling gekregen vanuit Indonesië!!! U ziet, met de dag groeit deze brand.

Doordat wij heel veel hierin hebben geïnvesteerd en veel merchandise hebben weggegeven komen wij nu financieel geld te kort. De naam is op dit moment heel erg bekend maar wij kunnen niet meer veel merchandise inkopen. Wij geloven erin dat wij met de winst van ons merchandise al een hoop kunnen bereiken betreft het regelen van een eigen pand die wij vragen.Onze streefbedrag is hierdoor ook niet super hoog. Wij geloven erin dat je met geld weer meer geld kunt maken.Wij streven naar een bedrag van minimaal 10.000 euro. Met dit geld kunnen wij ons webshop en merchandise goed opstarten en ons doel behalen om een eigen pand te realiseren!

Beloning

Iedereen die doneert krijgt een korting van 10% op elke aankoop van Dance With Discipline. Dit geldt tot 2022. We noemen deze klanten golden members.Verder krijgt men te zien hoe wij het geld zullen gebruiken. We gaan dit doen door onze activiteiten te delen op social media!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 70,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.