Help DAN'S Entertainment naar het WK!

Help DAN'S Entertainment naar het WK! | Geld inzamelen
 
 
DAN'S Entertainment op naar het WK Hiphop van UDO!

Over ons:

DAN'S Entertainment is een dansschool uit Emmen onder leiding van Daniël Hamar de la Brethonière, de 4 teams die zich dit seizoen voor het WK hebben geplaatst zijn:

 

- Duo Anne-Wil & Lashana (onder leiding van Nadine Keuter)

Dit duo is een duo dat zich niet laat kennen, wekenlang hebben zij urenlang achter elkaar keihard getraind en verschillende wedstrijden mee gedaan. Allemaal met een geweldig resultaat waar zij maar ook de dansschool super trots op mogen zijn! Deze dames hebben zich eerst gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap waar zij zich kwalificeerden voor het EK&WK.

  •   Europees kampioen 2017
  •   5e plaats op het Nederlands kampioenschap 2017

 

- Urban Feeling Crew (onder leiding van Nadine Keuter & Mariët Hummel)

Dit team kun je beschrijven als schattig maar stoer. Dit is het jongste team dat zich gekwalificeerd heeft voor het NK, EK & WK, stuk voor stuk verdienen deze dames het en ook al lijken ze op het eerste gezicht heel schattig met hun knotjes en hun jasjes zodra ze beginnen te dansen is iedereen stil. 

  •   7e plaats op het Europees kampioenschap
  •   Goede prestatie op het Nederlands kampioenschap maar helaas geen prijs binnen gehaald.

 

- Double O Team (onder leiding van Rian Schopmeijer)

Dit team begon als een heel groot team maar door omstandigheden is dit team helaas ietsje kleiner geworden. Ze trainen heel hard want elk teamlid heeft aangegeven dat ze de top willen bereiken met elkaar. Hier gaan ze dan ook vol voor! Met als resultaat een heel hecht team en heel veel prijzen. Vandaar dat ze de komende periode nog meer gaan trainen want ze zijn van plan als Wereld Kampioenen het komende schooljaar 2017/2018 in te gaan.

  • In 1 keer gekwalificeerd voor de finaledag op het Europees kampioenschap waar zij een top           prestatie hebben gegeven!
  • 5e plaats op het Nederlands kampioenschap

 

- Ons hoofdteam Urban Inspiration (onder leiding van Ressy Uchiha)

Dit team zit vol met een stel leuke meiden, ook al is het geen groot team(6), deze dames dansen en trainen voor 10. Ze zijn heel hecht en gunnen elkaar het beste, je hoeft het maar te vragen en ze staan voor je klaar. Na een bewogen seizoen met verschillende trainers en hun zelf getraind te hebben lijkt het erop dat de dames een top trainer hebben gevonden die voor ze klaar staat wanneer ze hem nodig hebben en hun tot het uiterste dwingt. Ze hebben op het Nederlands Kampioenschap dan ook laten zien wat ze waard zijn door een mix een week van tevoren aan te leren en het tot een 3e plaats te redden waardoor ook zij zich hebben gekwalificeerd voor het EK & het WK. De komende weken gaan voor hun bestaan uit heel veel trainen, heel veel uitdaging en a lot of fun! Jullie mogen trots op jezelf zijn!

  •   8e plaats op het Europees Kampioenschap in een pittige categorie. (Over18 Intermediate)
  •   3e plaats op het Nederlands kampioenschap

 

WK:

Het WK van UDO vindt plaats van 24 t/m 29 augustus 2017, hier heb je ook een aantal voorrondes en een welkomstceremonie die leiden naar een finaledag, dit WK vindt plaats in Glasgow Schotland.

 

De teams hebben hier heel hard naartoe gewerkt en de dansers hebben het stuk voor stuk verdiend! Wij zijn opzoek naar sponsoren en alle kleine beetjes zijn wij heel erg dankbaar voor! 

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@dans-entertainment of bel gerust 0655323322 (Daniël Hamar de la Brethonière)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

19 donaties
€ 588,00
Doel: € 14.000,00
4%

Deze actie is gesloten.