Help daklozen aan onderdak

Help daklozen aan onderdak | Geld inzamelen
 
 
Help mensen die door omstandigheden niks meer hebben aan onderdak en een warm thuis.

Mijn naam is Jennifer, afgelopen week liep ik door de stad. Daar zag ik 1 van de vele daklozen die door omstandheden dakloos zijn geworden en niks of niemand meer hebben. En natuurlijk is niet elke situatie dezelfde situatie. Er zijn ook mensen die er zelf voor kiezen, maar helaas zijn er ook mensen die dat niet doen. 

Niemand hoort alleen te zijn of om elke dag bang te zijn omdat hij of zij op straat moet slapen. Ik ben heel blij dat ik onderdak heb en familie, helaas zijn er genoeg mensen die dat niet hebben en daar ga ik wat aan doen!

Ik ga speciaal voor daklozen een project op zetten. Zodat ze onderdak en een warm tijdelijk thuis hebben, hiernaast ga ik ze helpen om hun leven op te pakken en samen een leuke baan te vinden zodat ze uiteindelijk zelfstandig kunnen leven. Dit is niet het zelfde als een standaard daklozen opvang. Dit wordt een huis met een warm welkom voor iedereen die geen huis/onderdak heeft. 

Ik ben 20 jaar en werk full time om mijn eigen rekeningen te betalen, ik kan dit dus niet alleen. Ik heb hierbij jullie hulp nodig. Dit zal bestaan uit gifts/donaties. Als ik het doel heb bereikt, is iedereen welkom en zal ik een grote opening houden voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit mooie project.

 

Een thuis is belangrijk, zelfs voor mensen die fouten hebben gemaakt. Help ze om opnieuw te beginnen..

 

Elke cent telt..Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00
Doel: € 150.000,00
0%