Help Dakloze Nederlanders !!

Help Dakloze Nederlanders !! | Geld inzamelen
 
 

Geachte heer mvr..

Als u  gisteren de aflevering . HART VAN NEDERLAND.. Heeft  gezien . Zag u dat wij Nederlanders in het bos slapen met een  tentje . Maar geen Nederlanders doe aan de drank en drugs zitten .maar die bedrijven en of keihard gewerkt hebben .maar door de corona of nu gas en elektriciteit . Kapot zijn gegaan.

Nu wil ik jullie vragen om hulp .zodat ik voor dekens of eten of tandenborstel. 

Etc etc en dat ze het warm hebben.  En geen kou hoeven te lijden tot ze geholpen zijn .. help help  en  ik kan dit niet alleen van wege de privacy .kan ik pas meer in beeld brengen  ze schamen  zich zo diep .

Maar toch zijn ze best gelukkig op een manier ze hebben niks anders

Ook hebben ze hen huisdieren mee en grappige is ze krijgen meer  dan de baasjes zelf . Iemand vertelde me .soms nee niet soms  best vaak hebben ik niks maar mijn dier ook niet.ik ga niet me meteen iedereen helpen .ja ik zal dat wel willen maar ik deel mijn uitkering met ze. Maar met 900  en dan moet alles nog vanaf .hou ik 250 over en die deel ik .

Mensen met elke  euro ben ik geholpen eigenlijk niet ik maar de arme gezinnen die leven in een tent . Lang wachten op een woning of onder dak 

Mocht deze actie van mij  geholpen worden door jullie.. zal  ik dat zeker in social media laten merken en zien

Mvg Dennis Toerse  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.