HELP DAESY

HELP DAESY | Geld inzamelen
 
 
HELP DAESY. Alleenstaande moeder dreigt haar kinderen te verliezen.

Tijdens mij reis in Indonesië ben ik vrienden geworden met Daesy. Daesy is een gids die vloeiend Engels en goed Nederlands spreekt. Ze woont in Indonesië, maar wilt geen seconde langer daar blijven. 

Haar ouders hebben een man voor haar gevonden die 80 jaar oud is. Het is een rijke man uit Saudi-Arabië die veel geld aan haar familie kan geven. Daesy voelt zich dus genoodzaakt om met hem te trouwen, zodat ze haar familie financieel kan ondersteunen. 

Haar ex-man heeft haar aangeklaagd omdat ze 'geen goede leefomstandigheden' zou hebben voor haar kinderen. Ze dreigt haar kinderen te verliezen aan haar ex-man, die volgens haar niet geschikt is als vader. Daesy heeft niet veel geld, maar ik heb met eigen ogen gezien dat ze alles voor haar kinderen over heeft.

Ik wil haar graag helpen, maar beschik zelf niet over veel geld. Ikzelf maak elke maand geld over, maar dat is helaas niet genoeg..  Daarom wil ik vragen om te doneren om Daesy te helpen in deze afschuwelijke tijd. Alle beetjes helpen! ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.