Help Daan en Milan 17 aan een Ijsmachine! | Geld inzamelen
 
 

Help Daan en Milan 17 aan een Ijsmachine!

Help ons onze droom te realiseren

Wie wilt ons helpen? Ondernemen, dat wij super graag willen.

Anno 2019 is in Nederland ijs niet weg te denken! Wij hebben de droom om ooit een ijswinkel te openen. Allen willen wij ergens beginnen.. Wij willen ijs maken wat goed voor mens en de natuur is. Wij kunnen bij Jaap van Pootren op de Albert Cuypmarkt ons concept realiseren!

Van Jaap mogen wij ijs verkopen alleen hebben bij daar wel een ijsmachine voor nodig. Ieder ijsje dat wij verkopen willen wij schenken 0,10 euro aan het goede doel: Het vergeten kind, daar later mee over!

Wie zijn wij?
Onze namen zijn Daan en Milan. Wij zijn 17 jaar. Ik (Daan) studeer aan de ROC van Flevoland, waar ik bedrijfskunde doe. Milan heeft zijn VMBO kader gehaald. En gaat nu dezelfde opleiding doen als ik. Milan heeft een tijd in het ziekenhuis gelegen door zijn lip omdat hij was aangereden door een scooter toen wij samen onderweg naar huis waren in de avond. Ik reed naast hem en wij fietsen onderweg naar huis en waren niet aan het opletten toen op een gegeven moment een scooter milan aanreed, ik als vriend vond het vreselijk om mijn vriend zo te zien lijden. De ambulance was snel ter plaatsen waardoor het gehecht kon worden. Daardoor heeft hij veel school gemist maar is uiteindelijk door doorzettingvermogen zijn schooldiploma gehaald.

Waarom een ijsmachine?
Wij hebben het al een tijdje over dat wij graag voor onszelf willen beginnen later alleen dachten wij bij onszelf waarom zouden wij niet in het weekend kunnen bij verdienen alleen, wij wisten niet hoe we dat gingen realiseren totdat wij de site doneeractie hebben ontdekten. Wij wisten nu eindelijk een manier waardoor we een mogelijkheid hadden om een ijsmachine te krijgen. Deze Ijsmachine halen wij uit Thailand. Het produceerd van alles ijsvlokken dus eigelijk een soort schaafijs. Ik kwam op het idee omdat ik het ooit ergens in het buitenland heb gezien en nog nooit in Nederland. De grondstoffen halen wij van fairtrade producten omdat wij ijs willen maken dat niet slecht is voor het milieu.

Welk goede doel?
Wij willen ons ijs duurzaam produceren wat goed voor mens en natuur is. Maar dat is niet genoeg voor ons, wij willen ook graag een goed doel steunen met de ijsjes die wij verkopen bij jaap. Wij hebben het goed doel: Het vergeten kind gevonden om te steunen. Het Vergeten Kind zet zich in voor 32.000 kinderen met heftige geestelijke littekens die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bedje kunnen slapen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijk¬heden. Deze kinderen zie je niet en hoor je niet en daarom noemen wij ze 'vergeten kinderen'. Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving en we bieden ze activiteiten en organiseren events, zodat ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast ondernemen we initiatieven om de situatie van deze vergeten kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek. Want ieder kind verdient een lach. Kinderen zijn onze toekomst en ook om die reden willen wij die kinderen die mishandeld zijn steunen.

Wij komen €8000,- tekort om in de zomer onze ijsjes te verkopen. Dat bedrag ga ik proberen op te halen via een crowdfundactie. Kun je iets missen en wil je ons helpen onze eerste onderneming te kunnen beginnen? Help dan mee en doneer. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Bedankt voor je bijdrage!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.