Help Chantal de kanker te overwinnen!

Help Chantal de kanker te overwinnen! | Geld inzamelen
 
 

Hallo, wij zijn de familie van Chantal en zetten deze funding op voor onze tante. In 2019 kreeg zij de diagnose eierstokkanker in een vergevorderd stadium. Een operatie van 13 uur (het was uitgezaaid naar haar eierstokken, eileiders, baarmoeder, appendix, vetschort, galblaas, leverkapsel, stukje dikke darm en enkele lymfeklieren) en chemotherapie waarbij zij al haar haren verloor. Onze wereld stond op zijn kop. Het ene moment was zij een top fitte moeder/tante en vrouw en  het volgende moment moest ze heel hard vechten voor haar leven. Echt heel hard.
Na alle behandelingen leek het de goede kant op te gaan. Haar lichaam herstelde langzaam, ze kon haar werk weer oppakken in de nail en hair branche en ze wilde ook vooral weer gaan leven in plaats van overleven. Helaas kregen we afgelopen maart te horen dat de kanker is teruggekomen. Dit keer kunnen de artsen haar geen behandelingen meer aanbieden die haar zullen genezen, maar alleen een beetje kunnen verlengen. Dat is natuurlijk heel heftig om te horen op zo'n moment. Maar we hebben de afgelopen jaren ook geleerd dat er genoeg andere opties zijn om wel te kunnen genezen. Op dit moment zit ze in een holistisch behandeltraject waarbij ze zowel behandeld word door de artsen uit het ziekenhuis als door behandelaars van natuurlijke behandelingen hier in Nederland en Madrid. Wederom een intensief traject.
Inmiddels heeft ze haar hele leven omgegooid en staat alles in het teken van genezen van de kanker en het creëeren van awareness over kanker bij jonge vrouwen. Het is geen quick fix met veel ups en downs. Maar we zien wel dat het werkt! Sinds ze ook is begonnen met de natuurlijke behandelingen zien wij de tumor marker dalen. En we hopen zo dat we over een tijdje kunnen zeggen dat ze echt genezen is. Alleen is hier wel geld voor nodig. Door de ziekte is ze niet meer in staat om full-time te werken en onze spaarpotjes zijn  inmiddels leeg. De behandelingen en zorgkosten zijn soms duizend euro per week, omdat deze niet vergoed worden door de verzekering. Dat lees je goed. Ziek zijn is nu eenmaal heel erg duur. Daarom hebben wij deze crowdfunding opgezet. De komende periode wil onze tante alles op alles zetten om de behandelingen in Nederland en Spanje te kunnen voortzetten en daar hebben wij echt jullie hulp bij nodig. Zodat wij geen zorgen hebben over het financieel plaatje. Daarom vragen wij om financiele steun.
 
Alvast bedankt! Groetjes!


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 40.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.