Help Celesta haar laatste wens te realiseren | Geld inzamelen
 
 

Help Celesta haar laatste wens te realiseren

Bij Celesta is de kanker weer terug, en helaas is ze UITBEHANDELD

Update 19-11-19

Hoi iedereen nog een kleine update na ons laatste gesprek in het ziekenhuis.

Dinsdag moesten wij weer op gesprek met de oncoloog, dit na aanleiding van de laatste 4 chemo's die helaas geen relaas lieten zien.

Hij was in gesprek geweest met het medisch team om te kijken of er nog mogelijkheden waren voor Celesta.
Helaas kwamen zei tot een negatief resultaat, er is geen behandeling meer en Celesta is UITBEHANDELD 😢😢    Het enige wat ze nog proberen te doen is een bestraling op haar arm om de pijn wat te verzachten. 

Wat wij nog kunnen doen is van elkaar genieten en samen mooie herinneringen maken. ❤️

Lieve mensen we zitten nog een klein stukje van het streefbedrag dus elke euro 💶 is nog steeds welkom om nog meer leuke herinneringen te maken.

Iedereen bedankt voor de steun en de donering ❤️

 


Update 12-11-19

Hoi iedereen wij willen jullie graag een kleine update geven hoe het er nu voorstaat met Celesta. 

 

De 4 chemo's die ze kreeg nav het Europees onderzoek waar ze aan meedeed zijn achter de rug. 
Ze heeft intussen al een PET scan gehad en daar hebben we dinsdag de uitslag van gekregen. Helaas was deze uitslag niet wat we gehoopt hadden, de chemo's hebben helemaal niks geholpen. 
De kankercellen hebben zich nog meer uitgezaaid en wat er al zat is groter geworden. 
Het zit nu in de longen, rechter bovenarm en in haar hart. 


Volgende week weer naar het UMCG om te horen of er nog wat hoop is en of er nog wel wat gedaan word.


Iedereen bedankt voor zijn kleine of grote bijdrage aan Celesta, we zijn er nog niet helemaal dus misschien nog een donatie zien we graag tegemoet. 

Liefs namens ons 4  

------------------------------------------------

 

Update:

Hoi iedereen,

Langs deze weg willen we graag een update geven over de situatie rondom Celesta en via deze weg iedereen die gedoneerd heeft heel hartelijk bedanken!

De afgelopen maanden heeft Celesta mee gedaan aan een nieuw onderzoek. Hiervoor kreeg ze eens in de paar weken 6 dagen achter elkaar 24 uur lang chemo in het ziekenhuis. Vandaag 23-10-19 is ( gelukkig) de laatste start van deze chemo reeks.

Tussentijd hebben we een scan gehad. De uitslag van deze scan was zoals veel de laatste tijd erg dubbel. Er waren plekjes verdwenen maar andere waren weer erg gegroeid....

Op Celesta haar bucketlist stond een langgekoesterde wens om op vakantie te gaan naar Dubai.

Deze vakantie is geboekt! Eind december gaan we met zn vieren die kant op.
Dit is voor een heeeeel groot deel mogelijk gemaakt door al jullie donaties. Onze dank hiervoor is dan ook enorm groot! We hebben nog niet het hele bedrag bij elkaar dus bij deze ook een oproep voor een ieder die nog niet gedoneerd heeft maar dit wel wou doen. We zijn je erg dankbaar voor je donatie. En verder voor een ieder die al gedoneerd heeft maar nog een klein bedrag kan missen, elke euro is welkom.

We houden jullie op de hoogte

Liefs namens ons vier

__________________________________________________________

Nadat Celesta vorig jaar genezen leek is de kanker weer terug in een agressieve vorm. Helaas is de prognose van Celesta nu een stuk slechter en zal zij niet meer genezen.

Zoals jullie wellicht weten vecht Celesta al ruim 2 jaar tegen kanker. Iedereen die haar kent weet dat ze een ontzettende doorzetter is. Maar helaas ziet de toekomst er op dit moment voor haar niet meer zo rooskleurig uit en neemt de ziekte nu de overhand.

Als grootste wens heeft Celesta om samen met haar familie de resterende tijd onuitwisbaar mooie herinneringen te blijven maken en mooie momenten te beleven samen.

Wat zou het mooi zijn als we de bucketlist van Celesta met haar wensen en dromen kunnen realiseren. Helaas zit dat er financieel niet in, tenminste niet het hele bedrag. Maar als wij nou eens met zijn allen geld doneren. 

Helpen jullie mee Celesta haar wens te realiseren? Wij zijn jullie hulp dankbaar.

Liefs, Jeroen, Monique, Kayleigh en Celesta.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

395 donaties
€ 16.235,00
Doel: € 16.000,00
101%